Butikslokal, Larsbergstorget 6, LARSBERGS CENTRUM, Lidingö

  • 128 m²

Fräsch och fin lokal med parkettgolv och vita väggar. Passar utmärkt som butik, bilskola, mottagning, kontor, utbildning eller liknande verksamhet.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor
Total yta 128 m²
Adress Larsbergstorget 6
Område LARSBERGS CENTRUM
Objektsnummer 41930909
Bifogade filer

Beskrivning

En välskött och fin lokal som går att öppna upp helt. Stora skyltfönster ut mot gatan

Omgivning

Fin strand, park och skogspromenad finns intill.

Kommunikationer

Spårbunden trafik med Lidingöbanan från Ropsten till Larsbergs station. Flertalet bussar stannar på Larsbergsvägen och Larsbergs station. Båt från Larsbergs brygga går till Nacka, Djurgården och in till Nybrokajen i stan men även över till Frihamnen.

Planlösning

Ett behandlingsrum utan fönster, två kontorsrum ut mot torget samt ett stort rum som tidigare fungerat som yogastudio. Två toaletter varav en är hwc, en dusch och två små rum som kan fungera som omklädning eller förråd. Ett pentry med plats för matbord.

Parkering

Garag finns i huset. Där kan besökare parkera kostnadsfritt i tre timmar. Elladdning finns i garaget. En stor parkering finns också vid Ica Kvantum som ligger över gatan.

Service

Förutom de butiker som nämns ovan så finns även en blomsterbutik, café, spel-/förbutik till Ica, Apotek i samma byggnad som Ica kvantum.

Skyltläge

Ja skyltfönster ut mot torget. Placering av gatupratare är tillåten på marken precis utanför lokalen.

Närliggande företag

På Larsbersgtorget hittar ni både frisörer, fotvård, restaurang/pizzeria, sko- och nyckelservice, gymkedjan Nordic Wellness, Handelsbanken, hemtjänstföretag och en bra hälsokostbutik längst ut på hörnet.


Bilder på lokalen