Kontor, Kyrkogatan 4, Inom Vallgraven, Göteborg

Colliers International AB Shopping (40 m) Friskvård (40 m) Restaurang (53 m) Kommunikation (2127 m)

Kontorslokal på ca 222 kvm på ett helt våningsplan på våning 7. Högt och fritt läge med mycket ljusinsläpp! Genomgående hög standard i lokalen och stilren känsla. Flera större kontorsrum kombinerad med öppna ytor ger flexibel möblering av arbetsplatser och möjligheter till flera mötesrum. Kontorslokalen har ett modernt pentry, två toaletter samt utrymme för arkiv eller förvaring. Detta är en lokal att anpassa efter ert kontor och önskemål. Lokalen erbjuder både öppna ytor och kontorsrum. Topp...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 222 m²
Adress Kyrkogatan 4
Område Inom Vallgraven
Hiss Hiss finns i fastigheten
Tillträde 2018-08-01.
Objektsnr 41909426
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Kontorslokal på ca 222 kvm på ett helt våningsplan på våning 7. Högt och fritt läge med mycket ljusinsläpp! Genomgående hög standard i lokalen och stilren känsla.

Flera större kontorsrum kombinerad med öppna ytor ger flexibel möblering av arbetsplatser och möjligheter till flera mötesrum. Kontorslokalen har ett modernt pentry, två toaletter samt utrymme för arkiv eller förvaring.

Detta är en lokal att anpassa efter ert kontor och önskemål. Lokalen erbjuder både öppna ytor och kontorsrum. Toppenläge i centrala stan med mycket kringliggande verksamheter och grönska.

Omgivning

Fastigheten har nära till grönområde, tre minuter bort finns Kungsparken, Göta Älv samt kanalen. Feskekyrkan, Pedagogen och shoppingcentret Nordstan ligger inte långt ifrån. Gatan går parallellt med Kungsgatan i söder och Drottninggatan i norr.

Kommunikationer

Det är mycket goda buss- och spårvagnsförbindelser. Resecentret Stenpiren, Domkyrkan och Grönsakstorget är närmsta hållplatserna. Till fots tar du dig till Centralstationen och Nordstan på ett par minuter. Därifrån avgår tåg och expressbussar.

Planlösning

Mycket öppna ytor, anpassningsbart. Totalt 7 rum.

Parkering

Närmsta parkeringsplatser ligger ca 100 meter bort på Otterhällegatan och Magasinsgatan

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Kyrkogatan 4, Inom Vallgraven

Kontorshotell i miniformat centralt beläget på Kyrkogatan 4....

Visad

Ekelundsgatan 4, Centrum

Välkommen till Ekelundsgatan 4. Denna lokalen har stora möjl...

Visad

Ekelundsgatan 4, Inom Vallgraven

Cool lokal med industrikänsla och möjlighet till takterrass....

Visad

Ekelundsgatan 4, Centrum

Butikslokal i ett attraktivt läge med industrikänsla. Ytorna...

Visad