Kontor, Kyrkogatan 31, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 35 833 - 59 125 kr/mån
Colliers International AB Friskvård (51 m) Shopping (56 m) Restaurang (64 m) Kemtvätt (163 m) Parkering (291 m) Uttagsautomat (379 m) Kommunikation (2549 m)

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusiva materialval, takterrass och stans bästa kaffe runt hörnet sitter du i en lokal som inte liknar något annat. En lugn oas mitt i city! Lokalen erbjuder 215 kvm på plan 3 och 4. Det finns två entréer, två pentryn samt två toaletter med dusch vilket ökar möjligheterna att disponera lokalen på bästa sätt. I området finns all tänkbar service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. Förbindelserna via kollektivtrafik är m...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 215 m²
Adress Kyrkogatan 31
Område Inom Vallgraven
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnr 41912616
Lokalguidens estimerade områdeshyra
35 833 - 59 125 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusiva materialval, takterrass och stans bästa kaffe runt hörnet sitter du i en lokal som inte liknar något annat. En lugn oas mitt i city!

Lokalen erbjuder 215 kvm på plan 3 och 4. Det finns två entréer, två pentryn samt två toaletter med dusch vilket ökar möjligheterna att disponera lokalen på bästa sätt.

I området finns all tänkbar service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. Förbindelserna via kollektivtrafik är mycket goda och närheten till Centralstationen och Nordstan gör det smidigt för den som pendlar!

Omgivning

I området finns mycket handel och restauranger, men också grönområde i Trädgårdsföreningen och Bältespännarparken som ligger ett stenkast bort. Trots att lokalen är belägen mitt i city finns ett lugn över området.

Kommunikationer

Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Kungsportsplatsen samt Brunnsparken. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, därifrån avgår alla tänkbara tåg, pendel- och expressbussar.

Parkering

150 meter bort ligger P-hus City APCOA

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Kyrkogatan 31, Inom Vallgraven

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusi...

Visad

Kyrkogatan 31, Inom vallgraven

Fantastisk kontorslokal med charmiga detaljer från 1800-tale...

Visad

Kungsgatan 56, Centrum

Välkommen till detta flexibla kontor som kan anpassas efter ...

Visad

Kungsgatan 56, Inom Vallgraven

Nu finns möjligheten att skapa ert drömkontor i hjärtat av G...

Visad