Kontor, Kyrkogatan 31, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 215 m²
  • 35 833 - 59 125 kr/mån

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusiva materialval, takterrass och stans bästa kaffe runt hörnet sitter du i en lokal som inte liknar något annat. En lugn oas mitt i city! Lokalen erbjuder 215 kvm på plan 3 och 4. Det finns två entréer, två pentryn samt två toaletter med dusch vilket ökar möjligheterna att disponera lokalen på bästa sätt. I området finns all tänkbar service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. Förbindelserna via kollektivtrafik är m...


Lokaltyp Kontor
Total yta 215 m²
Adress Kyrkogatan 31
Område Inom Vallgraven
Hiss Hiss finns inte i fastigheten
Objektsnummer 41912616
Områdeshyra 35 833 - 59 125 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Spektakulär lokal i två plan som andas 1800-tal. Med exklusiva materialval, takterrass och stans bästa kaffe runt hörnet sitter du i en lokal som inte liknar något annat. En lugn oas mitt i city!

Lokalen erbjuder 215 kvm på plan 3 och 4. Det finns två entréer, två pentryn samt två toaletter med dusch vilket ökar möjligheterna att disponera lokalen på bästa sätt.

I området finns all tänkbar service - restauranger, caféer, hotell, gym, butiker och apotek. Förbindelserna via kollektivtrafik är mycket goda och närheten till Centralstationen och Nordstan gör det smidigt för den som pendlar!

Omgivning

I området finns mycket handel och restauranger, men också grönområde i Trädgårdsföreningen och Bältespännarparken som ligger ett stenkast bort. Trots att lokalen är belägen mitt i city finns ett lugn över området.

Kommunikationer

Närmsta buss- och spårvagnshållplats är Kungsportsplatsen samt Brunnsparken. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, därifrån avgår alla tänkbara tåg, pendel- och expressbussar.

Parkering

150 meter bort ligger P-hus City APCOA

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen

Få hyresuppgift.

Fyll i era uppgifter för mer information om lokalen.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.