Kontor, Kyrkogatan 21, Centrum, Mora

Diös Restaurang (12 m) Shopping (15 m) Friskvård (31 m) Kommunikation (98 m) Postkontor (108 m) Uttagsautomat (142 m) Bank (143 m) Kemtvätt (158 m)

Rymlig lokal om 847 kvm med ett centralt läge i direkt anslutning till gågatan.

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 847 m²
Adress Kyrkogatan 21
Område Centrum
Våning 1
Objektsnr 41864689
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Rymlig lokal om 847 kvm med ett centralt läge i direkt anslutning till gågatan. 1 tr upp med hiss. Här har du tillgång till nästan ett helt våningsplan med möjlighet att sätta din egen prägel. I dagsläget består lokalerna huvudsakligen av cellkontor i äldre stil men kan anpassas till öppen kontorslösning med nya ytskikt enligt önskemål. Genomgående lokal med bra ljusinsläpp och goda skyltmöjligheter mot gågatan. Personalrum med kök, konferensrum, wc. Möjlighet till kundmottagning/reception.

Omgivning

Mora har ett vackert läge vid sjön Siljans norra strand och drygt 20 000 invånare. Orten är kanske mest känd för Vasaloppet, Dalahästen och Tomteland. I Mora har du närhet till fina natur- och rekreationsområden och ett av Sveriges bästa skidområden. Här finns även två alpina anläggningar. Mora är också ett centrum för handel, hantverk och industri med starka varumärken som exempelvis Morakniv. Det råder ett vänligt företagsklimat och näringslivet präglas av tillverkande industri, turism och handel.

Kommunikationer

Gångavstånd till buss- och tågstationen. Ca 7 km till Mora-Siljan flygplats. Lokaltrafiken och de regionala linjerna körs av Dalatrafik, www.dalatrafik.se.

Service

Bank, livsmedelsaffärer och lunchrestauranger finns inom 50 m. Närhet till friskvård/gym. Andra företag i fastigheten är H&M och Lindex. Företag i närheten är bl a Åhléns, Cubus, Handelsbanken och Lantmäteriet.

Övrigt

Butiks- och kontorsfastighet med Moras absolut bästa affärsläge. Byggd i början på 1970-talet och har sedan dess genomgått ett par genomgripande renoveringar. En om- och tillbyggnad utfördes 2007 för klädkedjan H&M:s etablering. Tillgång till garageplats i källarplan. Det finns även gott om kundparkeringar i direkt anslutning till fastigheten.

Uthyrare & kontaktpersoner

Kyrkogatan 18A, Centrum

Stor öppen affärslokal på 2 plan mitt på gågatan med bra par...

Visad

Strandgatan 24, Centrum

En fin centralt belägen utbildnings- eller kontorslokal i kä...

Visad