Kontor, Kvarnbergagatan 14, Södertälje, Södertälje

  • 239 m²

Fint kontor i mycket gott skick med närhet till Södertäje centrum. Busshållplats nås inom 50 meter och det är ca 5 minuters bilväg från E4:an.


Lokaltyper Kontor / Utbildningslokal
Total yta 239 m²
Adress Kvarnbergagatan 14
Område Södertälje
Kommun Södertälje kommun
Objektsnummer 41935383
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Via den representativa entrén nås denna trevliga och väldisponerade kontorslokal. Ljusa och trevliga ytor som är i gott skick.

Rymligt matrum och pentry samt upp till 6 st rymliga kontorsrum, några av dem är generöst tilltagna och fungerar utmärkt som konferens/mötesrum. Mellan två av kontorsrummen finns en flyttbar vikvägg som enkelt kan öppnas upp om behov av en större samlingsyta finns. Wc-grupp och två bra förvaringsutrymmen erbjuds också.

I samma byggnad finns det bland annat möjlighet att hyra in sig i föreläsningssalar , en trevlig lunchrestaurang att tillgå som serverar vällagad husmanskost samt ett mindre kafé med ett brett utbud av bakverk, smörgåsar och smoothies m.m.

Mitt emot huvudentrén finns ett rymligt parkeringsgarage men gott om parkering. Även ett 20-tal utomhusparkeringar finns i direkt anslutning till entrén.

Inom några få minuters promenad nere vid Södertälje kanal förbereder Elit hotell för att slå upp portarna till sitt nya hotell. Här kommer det inom kort finnas två restauranger samt spa förutom den traditionella hotellverksamheten

Omgivning

Fastigheten är belägen i centrala Södertälje ett stenkast från södertälje kanal ca 1 km till centum.

I centrum finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker.

Några välkända företag i närområdet är Aztra Zeneca, Scania, Tom Tits, Volkswagen Sweden samt lärosätet KTH (Kungliga Tekniska Högskolan). Både KTH och Scania är hyresgäster i fastigheten.

Omkring 7500 företag finns registrerade i Södertälje dit mer än 20 661 människor arbetspendlar varje dag. 2,3 miljoner människor når Södertälje på mindre än en timme.

Hamnen, som ständigt växer, ligger mitt emellan Mälaren och Östersjön. Härifrån fraktar fartyg varor till och från hela världen. Det gör Södertälje till en viktig knutpunkt och ett logistiskt centrum - infrastrukturen är viktig för företagen som redan finns här och för de som vill etablera sig här. Det unika läget har förvandlat Södertälje från industristad till en attraktiv bas för företag i många olika branscher.

Kommunikationer

Bil: Från Stockholm tar det ca 30 minuter med bil.

Tåg: Södertälje station (Pendeltåg) nås inom ca 1,5 km från fastigheten. Restid till Cityterminal i Stockholm är ca 40 minuter.

Buss: Busshållplats finns inom 50 meter från fastigheten och trafikeras bland annat av busslinje 758, 759 och 787. 787 tar dig till Södertälje station på ca 10 min.

Flyg: Från Södertälje når du tre flygplatser på mindre än en timme: Arlanda, Skavsta och Bromma.

Cykel: Cykelbanor finns och det är mycket goda förutsättningar att ta sig fram på cykel i Södertälje.

Service

Inom gångavstånd nås Södertälje centrum som erbjuder ett brett utbud av både butiker och service. Här finns flertalet av det stora kejorna etablerade så som H&M, Din sko, Åhlens etc. Utöver det finns service som banker, vårdcentral, restauranger och diverse småbutiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

Morabergs handelsområde nås inom 5 minuter med bil. Många av de stora kjedorna finns här representerade, bland annat Stadium, JULA och K-rauta för att nämna några.

Vägbeskrivning

Från Stockholm till Kvarnbergsvägen tar resan ca 30 min med bil. Ta av avfart Södertälje Norr in på Stockholmsvägen och fortsätt ca 3 km. Sväng höger in på Ängsgatan och kör ytterligare 150 meter. Sväng höger in på Kvarnbergsgatan och fastigheten liggerBilder på lokalen