Kontor, Kungsgatan 57, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 455 117 - 610 050 kr/mån
Skandia Fastigheter Shopping (0 m) Friskvård (5 m) Restaurang (13 m) Parkering (204 m) Uttagsautomat (264 m) Grönområde (274 m) Bank (287 m) Kommunikation (302 m) Postkontor (453 m)

Hyr kontor med egen terrass – granne med centralstationen Mer centralt blir det inte! Här återfinns en lokal med egen terrass, två pentryn och möjlighet till två entréer. Receptionen är generös och ligger centralt i lokalen. Flertalet mötesrum i varierande storlek varav ett mötesrum har takfönster och extra hög takhöjd. Lokalen är pelarbyggd vilket gör den flexibel för ändrad planlösning. Kvarteret Boken ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorget. Nära till Klarastrandsleden,...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 1 162 m²
Adress Kungsgatan 57
Område City
Objektsnr 41882853
Lokalguidens estimerade områdeshyra
455 117 - 610 050 kr/mån
4 700 - 6 300 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Hyr kontor med egen terrass – granne med centralstationen

Mer centralt blir det inte! Här återfinns en lokal med egen terrass, två pentryn och möjlighet till två entréer. Receptionen är generös och ligger centralt i lokalen. Flertalet mötesrum i varierande storlek varav ett mötesrum har takfönster och extra hög takhöjd. Lokalen är pelarbyggd vilket gör den flexibel för ändrad planlösning.

Kvarteret Boken ligger mitt i centrala Stockholm, ett stenkast från Hötorget. Nära till Klarastrandsleden, vilket gör det lätt för bilburna medarbetare och kunder att ta sig hit.


I fastigheten finns en gemensam terrass där man kan äta lunch eller anordna ett företagsevent. Med hisssen tar du dig enkelt upp och ned till cykelgaraget där det också finns dusch- och omklädningsrum. I kvarteret finns många restauranger, caféer och butiker och annan service. Det är även nära till SATS träningsgym, teatrar och biografer. Fastigheten är granne med det välkända konditoriet Vetekatten.

Nära till tunnelbanans alla linjer och bussar samt Stockholms Centralstation med fjärrtåg, pendeltåg, Arlanda express och flygbussar.
-

Kungsgatan 57, City

Hyr läcker lokal med egen terrass – granne med centralstatio...

Visad

Kungsgatan 57, Norrmalm

Välplanerad lokal på ett av Stockholms bästa lägen med en fa...

Visad