Kontor, Kungsgatan 41, Inom Vallgraven, Göteborg

  • 65 m²
  • 10 833 - 17 875 kr/mån

Sommarkampanj: Få 50 % rabatt på första månadshyran om du signerar ett nytt kontrakt mellan 21/6 -21/7! Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. I byggnaden finns ett flertal rum av olika storlek, alla mycket fint renoverade. Nu erbjuds en fantastisk och mycket unik lokal om 65 kvm på plan 1 för uthyrning. Pentry med matplats, toalett och konferens delas med övriga hyresgäster i kontorshotellet. Det ingår bredband 100 Mbit, fastighetsskatt och drift. Även så mycket...


Lokaltyp Kontor
Total yta 65 m²
Adress Kungsgatan 41
Område Inom Vallgraven
Objektsnummer 41828761
Områdeshyra 10 833 - 17 875 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år

Beskrivning

Sommarkampanj: Få 50 % rabatt på första månadshyran om du signerar ett nytt kontrakt mellan 21/6 -21/7!

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. I byggnaden finns ett flertal rum av olika storlek, alla mycket fint renoverade. Nu erbjuds en fantastisk och mycket unik lokal om 65 kvm på plan 1 för uthyrning. Pentry med matplats, toalett och konferens delas med övriga hyresgäster i kontorshotellet. Det ingår bredband 100 Mbit, fastighetsskatt och drift. Även så mycket kaffe du orkar dricka! Porttelefon & postboxar finns i entrén

Här sitter man med närhet till all tänkbar service, handel och goda kommunala förbindelser! Spårvagn och buss stannar vid Domkyrkan och Kungsportsplatsen som ligger precis intill. På några minuters gångavstånd finns Centralstationen och Brunnsparken som är knutpunkter för kollektivtrafiken.

Omgivning

Läget är mycket centralt och här finns god kommunikation och service. Det är också närhet till natur- och grönområde iochmed Trädgårdsföreningen och Bältesspännarparken som ligger ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Drygt 100 meter från fastigheten finns hållplatsen Domkyrkan samt Kungsportsplatsen. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, där finns mycket goda pendlingsmöjligheter och ett stort utbud av tåg och expressbussar.

Parkering

Närmsta parkering finns på Kungstorget och Grönsakstorget

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!Bilder på lokalen