Kontor, Kungsgatan 41, Inom Vallgraven, Göteborg

Lokalguidens estimerade områdeshyra 10 833 - 17 875 kr/mån
Colliers International AB Shopping (41 m) Friskvård (58 m) Bilservice (93 m) Bank (181 m) Kommunikation (197 m) Restaurang (232 m) Grönområde (254 m) Bränslestation (288 m) Uttagsautomat (340 m) Kemtvätt (441 m) Parkering (457 m)

Sommarkampanj: Få 50 % rabatt på första månadshyran om du signerar ett nytt kontrakt mellan 21/6 -21/7! Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. I byggnaden finns ett flertal rum av olika storlek, alla mycket fint renoverade. Nu erbjuds en fantastisk och mycket unik lokal om 65 kvm på plan 1 för uthyrning. Pentry med matplats, toalett och konferens delas med övriga hyresgäster i kontorshotellet. Det ingår bredband 100 Mbit, fastighetsskatt och drift. Även så mycket...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 65 m²
Adress Kungsgatan 41
Område Inom Vallgraven
Objektsnr 41828761
Lokalguidens estimerade områdeshyra
10 833 - 17 875 kr/mån
2 000 - 3 300 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Sommarkampanj: Få 50 % rabatt på första månadshyran om du signerar ett nytt kontrakt mellan 21/6 -21/7!

Välkommen till ett mycket fint kontorshotell mitt i centrala Göteborg. I byggnaden finns ett flertal rum av olika storlek, alla mycket fint renoverade. Nu erbjuds en fantastisk och mycket unik lokal om 65 kvm på plan 1 för uthyrning. Pentry med matplats, toalett och konferens delas med övriga hyresgäster i kontorshotellet. Det ingår bredband 100 Mbit, fastighetsskatt och drift. Även så mycket kaffe du orkar dricka! Porttelefon & postboxar finns i entrén

Här sitter man med närhet till all tänkbar service, handel och goda kommunala förbindelser! Spårvagn och buss stannar vid Domkyrkan och Kungsportsplatsen som ligger precis intill. På några minuters gångavstånd finns Centralstationen och Brunnsparken som är knutpunkter för kollektivtrafiken.

Omgivning

Läget är mycket centralt och här finns god kommunikation och service. Det är också närhet till natur- och grönområde iochmed Trädgårdsföreningen och Bältesspännarparken som ligger ett par minuters promenad bort.

Kommunikationer

Drygt 100 meter från fastigheten finns hållplatsen Domkyrkan samt Kungsportsplatsen. En kort promenad bort ligger också Nordstan och Centralstationen, där finns mycket goda pendlingsmöjligheter och ett stort utbud av tåg och expressbussar.

Parkering

Närmsta parkering finns på Kungstorget och Grönsakstorget

Övrigt

Tveka inte att höra av er till oss med era önskemål så hjälper vi ert företag att hitta nya lokaler helt kostnadsfritt. Vi samarbetar med många fastighetsägare i regionen, stora som små, och vår databas innehåller idag drygt 900 uppdaterade lokaler av olika typer och storlekar.

Kontakta vår uthyrningsavdelning för en mer effektiv lokalsökning!

Kyrkogatan 17, Centrum

Välkommen till denna fina kontorslokal med toppläge mitt i c...

Visad

Kyrkogatan 17, Inom Vallgraven

Fantastisk kontorslokal med bästa cityläge om 389kvm. Lokale...

Visad

Kyrkogatan 17, Inom Vallgraven

Kontorslokal på 389 kvm belägen på plan 4 (entresol på plan ...

Visad

Kyrkogatan 24, Inom Vallgraven

Kontorslokal på 200 kvm med utsikt över Domkyrkan i centrala...

Visad