Butikslokal, Kungsgatan 37, Huskvarna

  • 321 m²

Mitt i Huskvarna centrum vid Rosengallerian, finns nu en ledig lokal med fantastiskt skyltläge, för butik, kontor, mottagning eller liknande.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 321 m²
Adress Kungsgatan 37
Kommun Jönköpings kommun
Hiss Nej
Objektsnummer 41952178
Bifogade filer

Beskrivning

Nu finns en ledig lokal i anslutning till Rosengallerian i Huskvarna centrum om 321kvm Lokalen har bra exponering, entré och skyltläge både mot Kungsgatan och Jönköpingsvägen.
I lokalen har tidigare varit en bank. Nu kommer lokalen att anpassas efter ny hyresgästs önskemål och behov.
Det finns två entréer in i lokalen vilket gör det möjligt att dela av lokalen i två och få en mindre yta. Hiss och trappa till garage finns i nära anslutning till lokalen.

Kommunikationer

Lokalen ligger i Huskvarna centrum vid Rosengallerian och nås mycket enkelt från E4:an via trafikplats Huskvarna Södra. Närmsta busshållplats återfinns i direkt anslutning utmed Kungsgatan (Esplanaden).

Parkering

Parkeringar finns att hyra i garage.

Service

Lokalen ligger i anslutning till Rosengallerian, mitt i Huskvarna centrum och är den självklara samlingspunkten i Huskvarna tätort med omnejd.

I Rosengallerian finns all väsentlig närservice så som livsmedelsbutiker i form av Willys och Huskvarna Saluhall. Granne med lokalen ligger Nordic Wellnes som bedriver gymverksamhet. Vidare finns tandläkarmottagningar, frisör, upplevelsecentrum, restauranger och kommunal verksamhet. Gallerian har flera hyresgäster inom detaljhandel, bland annat Jysk, Lindex och Kappahl.


Karta


Bilder på lokalen