Kontor, Kungsgatan 18, Centrum, Göteborg

  • 320 m²
  • 20190201

Precis vid Kaserntorget med fin utsikt över stadens takåsar ligger denna ljusa och fina kontorslokal om 320kvm. Lokalen är i fint skick och har i huvudsak öppen planlösning, uppdelat i olika avdelningar. Mysig loungedel i anslutning till kök. Bra mötesutrymmen med tre mötesrum. Centralt beläget på Kungsgatan med dess service- och butiksutbud. Spårvagn och buss finns inom 1 min promenad. I fastigheten finns både mataffär och restaurang samt parkeringsgarage....


Lokaltyp Kontor
Total yta 320 m²
Adress Kungsgatan 18
Område Centrum
Byggår 1972
Tillträde 20190201
Objektsnummer 41898840
Bifogade filer

Beskrivning

Precis vid Kaserntorget med fin utsikt över stadens takåsar ligger denna ljusa och fina kontorslokal om 320kvm.
Lokalen är i fint skick och har i huvudsak öppen planlösning, uppdelat i olika avdelningar. Mysig loungedel i anslutning till kök. Bra mötesutrymmen med tre mötesrum.
Centralt beläget på Kungsgatan med dess service- och butiksutbud. Spårvagn och buss finns inom 1 min promenad. I fastigheten finns både mataffär och restaurang samt parkeringsgarage.

Kommunikationer

Fastigheten är centralt belägen med goda kommunikationsmöjligheter. Närmsta buss och spårvagnshållplats är Domkyrkan, 2 min gång. Centralstationen ligger 5 minuter bort med spårvagn, 15 minuter till fots. Mer info och tidtabeller finner du på Västtrafik .

Cykel är ett enkelt sätt att ta sig runt på i centrala Göteborg. På bl.a. Kungsgatan och vid Grönsakstorget finns det Styr & ställ cyklar att hyra.

Parkering

Vasakronans hyresgäster kan hyra garageplats i huset och i dess närhet. Kontakta Vasakronan för mer information och uthyrning av plats. 

Observera takhöjden i garaget på Otterhällegatan. Det nedre

Service

Fastigheten ligger utmed Kungsgatans shoppingstråk som har en stor variation av butiker, restauranger och service. I närheten finns också Magasinsgatan och Vallgatan med en mängd olika caféer och lunchrestauranger samt butiker.

Närmsta spårvagnshållplatser är Domkyrkan och Grönsakstorget.

På nära gångavstånd finns både Saluhallen (Kungstorget) och Feskekyrkan (Rosenlundsplatsen) där både lunch och delikatesser kan införskaffas.

Närmsta matvaruhandel är Lidl  som finns i fastigheten.


Bilder på lokalen