Kontor, Kungsgatan 107, KUNGSHÖRNET, Uppsala

  • 347 m²
  • 31 808 - 57 833 kr/mån

Ljus lokal i högt läge med separata kontorsrum


Lokaltyp Kontor
Total yta 347 m²
Adress Kungsgatan 107
Område KUNGSHÖRNET
Objektsnummer 41912160
Områdeshyra 31 808 - 57 833 kr/mån
1 100 - 2 000 kr/m²/år

Beskrivning

Välkommen till Kungshörnet och den här trevliga kontorslokalen om 347 kvm med separata kontorsrum. Kungshörnet har ett bra affärsläge i Uppsala med goda kommunikationer, goda parkeringsmöjligheter och närhet till påfarten till E4 mot Arlanda.

Omgivning

Kungshörnet har ett bra affärsläge intill Kungsgatan och Kungsängsleden vid Uppsalas södra infart. Fastigheten är försedd med generös parkering och flexibla lokallösningar för såväl det mindre som det stora företaget. På behagligt promenad/cykelavstånd finns Resecentrum för samtlig tåg och busstrafik mot såväl Stockholm som Gävle och Västerås. Påfarten till E4 når ni på någon minut med bilen.

Kommunikationer

Området bjuder på bästa tänkbara kommunikationer. Buss 1 och 8 trafikerar Kungshörnet och flera andra bussar passerar på Kungsgatan. Med bil når ni snabbt E4 mot Arlanda och Stockholm. För er som pendlar med tåg så är det ca 2 km till Resecentrum vilket innebär en ca 20 minuters promenad eller en kort cykeltur.

Parkering

Kungshörnet har ett generöst utbud av parkeringsplatser.

Service

I Kungshörnet finns ett stort serviceutbud. Det finns många butiker och restauranger i fastigheten. Det finns även kontors-/sportbutiker, snabbgrossist, biluthyrning och bensinmack.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (2449 m)

Bilder på lokalen