Kontor, Kungsbroplan 3A, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 30 400 - 78 400 kr/mån
Fabege AB Shopping (65 m) Restaurang (32 m) Friskvård (148 m) Bank (506 m) Uttagsautomat (467 m) Kommunikation (152 m) Kemtvätt (434 m) Grönområde (98 m)

Fantastisk ljus lokal med högt i tak, endast 3 minuter från Stockholms Central!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 384 m²
Adress Kungsbroplan 3A
Område City
Våning 8
Objektsnr 41868621
Lokalguidens estimerade områdeshyra
30 400 - 78 400 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Ett unikt tillfälle till ett kontor som har utsikt över takåsarna med promenadstråk längs vattnet. Lokalen kommer att få stora fönster som bidrar till ett fint ljusinsläpp och har dessutom en mycket generös takhöjd. Här kan Ni vara med och påverka Ert nya kontor i centrala Stockholm.

Omgivning

Endast tre minuter från alla kommunikationer på Centralstationen men ändå vid grönskan utefter Klara sjö som erbjuder härliga promenadstråk och charmiga kvarter.

Kommunikationer

Gångavstånd till Centralstationen & Cityterminalen (3 min). Tillgång till bussar, tunnelbana, pendeltåg, fjärrtåg samt Arlanda Express (2-3 min).

Med bil når du utfartslederna via Klarastrandsleden som ansluter till E4:an, oavsett om du ska norr- eller söderut. Du når även Söderledstunneln smidigt via Centralbron.

Planlösning

Härlig vindsvåning som totalrenoveras till en modern yta

Service

Det finns många trevliga lunchställen i närkvarteren, bland annat Primo Ciao Ciao, Svarta Lådan och Bake It Happen som erbjuder både hembakat och hemlagat. Du når Centralen och Vasagatan på 3 minuter och där hittar du trevliga lunchställen såsom Vapiano, Stockholm Fisk eller varför inte en after work i skybaren på Radisson Blue? Utbudet är stort oavsett om det gäller affärslunch eller snabblunch.

Det finns också ett bra utbud av ett flertal hotel - Clarion Sign, Nordic Light Hotel, Elite Hotel Adlon för att bara nämna några.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Fiskars, Biogaia, Sanitec, STF Ingenjörsutbildning AB och AG Arkitekter AB.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Vackra och funktionella kontorslokaler i industrifastighet från 1907, belägen ett stenkast från t-centralen men ändå på mysiga Kungsholmen. Fastigheten är pelarbyggd och det går att få öppna yteffektiva lokaler. Fiber finns indraget i fastigheten.

Kungsbro Strand 31, City

Fin lokal en halv trappa ner med fönster mot gatan och högt ...

Visad

Kungsholmsgatan 9, Kungsholmen

Lokalen är belägen nära Kungsbron och Centralstationen. Loka...

Visad

Kungsbroplan 2, City

Vacker och ljus lokal med ett ypperligt läge på Kungsbroplan...

Visad