Kontor, Krossgatan 15, VÄLLINGBY / VINSTA, Vinsta

  • 1 200 m²

Kontor och lager med lasthiss


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 200 m²
Adress Krossgatan 15
Område VÄLLINGBY / VINSTA
Objektsnummer 41874967

Beskrivning

Välkommen till Vinsta industriområde. Här finns npassningsbara kontor och lagerytor mellan 171-1200 kvm. I vissa av lokalerna finns det lasthissar in i lokalerna. Goda parkeringsmöjligheter. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Vinsta företagsområde är beläget mellan expansiva Hässelby och Vällingby med populära promenadstråk och fina bostadsområden. Av och påfart till Förbifart Stockholms trafikplats i Vinsta kommer ligga i anslutning till fastigheten.

Kommunikationer

Kommunikationerna är goda med både tunnelbana (400 m från fastigheten) samt bussar. Restid från city är ca 30 min. Med bil kör man Tranebergsbron västerut och därefter Drottningholmsvägen. Vid Brommaplan fortsätt man västerut på Bergslagsvägen och vid Bergslagsplan fortsätter man västerut på Lövstavägen. Vid första trafikljuset - sväng höger in på Krossgatan och sedan vänster på Sorterargatan.

Planlösning

Kontor och lagerytor mellan 171-1200 kvm. I vissa av lokalerna finns det lasthissar hela vägen in i lokalen. Källare finns som består av lokaler samt lager. Våningar ovan mark används till kontor.

Parkering

Det finns gott om parkeringsplatser att hyra.

Service

I området finns populära lunchrestauranger samt matbutiker.


Bilder på lokalen