Kontor, Korsgatan 2, PRONOVA, Norrköping

  • 552 m²
  • 32 200 - 43 700 kr/mån

Trevligt kontor i Pronova


Lokaltyp Kontor
Total yta 552 m²
Adress Korsgatan 2
Område PRONOVA
Kommun Norrköpings kommun
Objektsnummer 41880639
Områdeshyra 32 200 - 43 700 kr/mån
700 - 950 kr/m²/år
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Kontor med vackra fönster och rikt ljusinsläpp. Lokalen behöver ett litet ansiktslyft och här har Du goda möjligheter att påverka. Idag finns ett antal små kontor i kombination med större öppna ytor vilket ger stor flexibilitet att utforma kontoret för Din verksamhet. I området finns företag som datakonsultverksamhet, samhällsbyggnad, teknik, forskning, utbildning och visualisering. Inte mer än ett stenkast bort finns Campus som tillhör Linköpings universitet. I denna miljö kan Du även förena nytta med nöje och ta nästa arbetsmöte längs vackra Åbackarna och Motala Ström. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Centralt läge i Norrköping Science Park, en stadsdel med kulturhistoriska byggnader strax intill Motala Ström med sina härliga grönområden. Industrilandskapet runt Strömmen är unikt i Europa. Området domineras av dess forsande vatten och av ståtliga fabriksbyggnader. Några minuters gångavstånd till Drottninggatan, shoppingstråket i Norrköping.

Kommunikationer

Närhet till spårvagn och busshållplats. 10-15 min gångavstånd till resecentrum. 10 min till city.

Planlösning

Ljus och trevlig kontorslokal med några småkontor, stora rum och öppna ytor. Ritningen visar förslag på hur kontoret kan utformas. Idag finns ett antal cellkontor, några större kontor passande för projekt och grupparbete eller konferens. I den öppna delen går att skapa ett antal mindre rum enligt önskemål och behov. Här finns pentry med pausutrymme, förråd och dusch med omklädningsrum.

Parkering

Finns i området

Service

I närområdet hittar du hotell / B & B, lunchrestauranger, gym, tandläkare och biograf.Bilder på lokalen