Produktionslokal, Kompanivägen 12, Södra Bergets företagsby, LV 5, Sundsvall

NP3 Fastigheter AB (publ) Shopping (35 m) Postkontor (65 m) Restaurang (65 m) Uttagsautomat (70 m) Friskvård (70 m) Bilservice (98 m) Kommunikation (133 m) Bränslestation (153 m) Grönområde (331 m)

En industrilokal på drygt 250 kvm perfekt för dig som behöver utrymme för att få in exempelvis en traktor. Fyra portar hör till lokalen, den högsta är 3,7 meter hög. De rymliga lokalerna med högt i tak lämpar sig för dig som behöver ha större maskiner i anslutning till en verkstad. Inne i lokalen finns ett personalutrymme som rymmer 5-6 personer. Till personalutrymmet finns toa och pentry. Vill du ha mer information om lokalerna eller boka tid för visning, hör av dig till oss....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Produktionslokal
Total yta 255 m²
Adress Kompanivägen 12
Område Södra Bergets företagsby, LV 5
Objektsnr 41848363
Få prisuppgift & information
Beskrivning

En industrilokal på drygt 250 kvm perfekt för dig som behöver utrymme för att få in exempelvis en traktor. Fyra portar hör till lokalen, den högsta är 3,7 meter hög. De rymliga lokalerna med högt i tak lämpar sig för dig som behöver ha större maskiner i anslutning till en verkstad. Inne i lokalen finns ett personalutrymme som rymmer 5-6 personer. Till personalutrymmet finns toa och pentry. Vill du ha mer information om lokalerna eller boka tid för visning, hör av dig till oss.

Omgivning

Lokalen ligger i Södra bergets Företagsby. I området finns mycket småindustrier.

Plutonsvägen 13, Södra Bergets företagsby, LV 5

Industrilokal med närhet till stan. In till lokalen finns po...

Visad