Kontor, Klarabergsviadukten 70, Norrmalm, Stockholm

  • 631 m²
  • 257 658 - 352 308 kr/mån

Lokalen ligger centralt i huset med närhet till konferensanläggningen och lunchrestaurangen. I samband med entrén finns en bra yta för besökande och reception. Pentry- och pausyta är placerat centralt i lokalen. Gott om toaletter och dusch finns. Lokalen ska totalrenoveras och kan nyttjas med öppen planlösning alternativt rumsindelat. Här har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Interiörbilderna är referensbilder, och visar hur kontoret kan komma att se ut....


Lokaltyp Kontor
Total yta 631 m²
Adress Klarabergsviadukten 70
Område Norrmalm
Objektsnummer 41903250
Områdeshyra 257 658 - 352 308 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

Lokalen ligger centralt i huset med närhet till konferensanläggningen och lunchrestaurangen.

I samband med entrén finns en bra yta för besökande och reception. Pentry- och pausyta är placerat centralt i lokalen. Gott om toaletter och dusch finns.

Lokalen ska totalrenoveras och kan nyttjas med öppen planlösning alternativt rumsindelat. Här har du som hyresgäst möjlighet att vara med och påverka planlösningen. Interiörbilderna är referensbilder, och visar hur kontoret kan komma att se ut.

Omgivning

Här sitter ni mitt i händelsernas centrum. WTC är en knutpunkt för innerstadens business distrikt. Fantastiskt utbud av kultur, nöjen och restauranger på promenadavstånd.

Parkering

Lediga garageplatser, samt besöksparkering finns i huset.

Service

Den riktigt stora vinsten med att sitta i WTC är all tillgänglig service och säkerhet. Här finns restauranger och cafeet, hotell, stor konferensanläggning och festlokaler, bemannade receptioner, väktare, kund- och hantverksservice garage, besöksparkering och friskvård mm, Här finns lång erfarenhet av att serva hyresgäster och lösa alla tänkbara förfrågningar.


Bilder på lokalen