Butikslokal, Kamremsgatan 5, Varberg, Varberg

  • 800 m²

Alla entréer under tak. Gångsavstånd till alla butikerna. • Butiksnära parkering.• Bra skyltläge för egen profilering runt entré.


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 800 m²
Adress Kamremsgatan 5
Område Varberg
Byggår 2017
Objektsnummer 41847199

Beskrivning

Hösten 2017 öppnade Varbergs nyaste Handelscentrum - Lugnetrondellen. Handelsytan uppgår till ca 17 000 kvm och här finns hyresgäster såsom Jula, Max, Sportshopen m.fl. Här vistas besökarna i en ljus och trygg miljö och med bra skyltläge för butikerna blir Lugnetrondellen en inbjudande plats att shoppa och mötas på. Vid behov kan lokalen slås ihop med en ytterligare yta om 500 kvm. Ta chansen att etablera er i Varberg - en stad som ska bli Västkustens kreativa mittpunkt till 2025!

Omgivning

På Kamremsgatan 5, i norra delen av Varbergs tätort alldeles vid handelsområdet Lassabacka ligger den fastighet förvandlats till ett attraktivt handelscentrum – Lugnetrondellen. Här hade tidigare Kontrollhudar sin anläggning och verksamhet under drygt 50 år. Varberg står inför en spännande stadsutveckling. Staden ska bli västkustens kreativa mittpunkt till 2025. När västkustbanan läggs i en tunnel frigörs stora ytor och staden kan växa. Platsen har en stark utvecklingspotential i ett expansivt område med en blandning av industrier och handel.

Kommunikationer

Närmaste busshållplats är ”Lugnetrondellen” på Värnamovägen. Med bil kommer du lätt och smidigt till handelsplatsen via Värnamovägen, väg 153.

Planlösning

Öppen.

Parkering

600 fria p-platser finns.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål.

Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen