Kontor, Köpmansgatan 31, Timrå, Timrå

  • 627 m²

Här erbjuds en trivsam kontorslokal mitt i centrala Timrå med all tänkbar service runt hörnet.


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell / Vårdlokal
Total yta 627 m²
Adress Köpmansgatan 31
Område Timrå
Kommun Timrå kommun
Hiss Nej
Våning 5
Objektsnummer 41940579
Bifogade filer

Beskrivning

Härligt läge som bjuder på en fin vy över torget. Här finns nu en hyresledig lokal om 627 kvm med närhet till det mesta som Timrå centrum har att erbjuda.

Ytorna har nyttjats för vårdverksamhet, men lokalen är anpassningsbar för flera olika användningsområden och kan även användas exempelvis för kontor, utbildning, mottagning eller showroom.

Lokalytan är främst rumsindelad och passar för flertalet verksamheter. Det finns ett eget kök, 7-8 bra arbetsrum samt större samlingsrum/konferensrum/kontorslandskap.

I samband med uthyrningen finns goda möjligheter till anpassning av loklalen och fastigethen erbjuder mycket fina parkeringsmöjligheter precis intill bygganden.

Gör gärna en intresseanmälan eller ring för mer information.

Omgivning

Fastigheten är belägen mitt i centrala Timrå med all tänkbar service inom gångavstånd. Här är det nära till goda kommunikationer så som buss och tåg, båda nås inom kortare gångavstånd.

Kommunikationer

Bil: Goda parkeringsmöjligheter finns i anslutning till bygganden. Åker du 10-15 minuter, i sydlig eller nordlig riktning på E4:an, kommer du till Sundsvall respektive Härnösand.
Buss: Närmsta busshållplats finns direkt utanför byggnaden på Köpmansgatan och trafikeras av både linje 120, 631 samt 78.
Tåg: Tågstationen ligger mitt i centrala Timrå och är belägen ett par hundra meter från loklen. Från Stockholm med SJ tar resan ca 4 h och sträckan mellan Sundsvall och Timrå trafikeras med buss.
Flyg: Läget på lokalerna erbjuder utmärkta kommunikationer dels genom sin närhet till E4:an men också genom flygplatsen som bara ligger 8-9 km norr ut.

Service

Timrå erbjuder all service som kan förväntas av en stad i denna storleksordning. Här finns ett samlat utbud av butiker och restauranger i stadskärnan, tillsammans med banker, sjukvård och skolor mm.

Övrigt

Timrå ligger vid kusten mitt i Sverige, mellan två städer med ett perfekt samspel av hav, skog, berg och vildmark. Här finns landsbygd, industrier och ett växande näringsliv. Här finns plats för upplevelser, äventyr eller bara lugn och ro med ett bekvämt avstånd till shopping och nöjen. I Timrå finns både bandy och ishockey på elitnivå.


Karta
Visa på kartan: