Kontor, Köpmangatan 7, Södertälje Centrum, Södertälje

Nordic PM Friskvård (26 m) Parkering (27 m) Restaurang (30 m) Shopping (31 m)

Ledig flexibel kontorslokal i Åhlénshuset mitt i Södertälje centrum

Beskrivning

Ledig flexibel kontorslokal i Åhlénshuset mitt i Södertälje centrum
Denna lokal ligger i ett mycket attraktivt centralt läge på tredje våningen i Åhlénshuset i Södertälje, och har gott om ljusinsläpp och utsikt mot fastighetens lummiga innergård..

Lokalen är flexibel, med mycket goda möjligheter att moderniseras med t.ex. öppen planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. för att bli precis så toppmodern, representativ och yteffektiv som krävs för att få till den perfekta lokalen för ert företag.

Den kan anpassas för såväl kontors-, vård- eller utbildningsverksamhet. Lokalen kan dock inte hyras ut till icke momspliktig verksamhet.

Lokalen har god ventilation med komfortkyla/kyld tilluft för varma sommardagar, och det finns möjlighet att ansluta till bredband via ComHem i fastigheten. Bland bilderna i denna annons finns exempel från liknande lokaler i fastigheten som renoverats för hyresgästers räkning.

Omgivning

Fastigheten ligger vid Stortorget, mitt i Södertälje centrum och dess härliga stadsmiljö med närhet till både natur och kultur. Den ligger även ett stenkast från Södertälje kanal och Marens småbåtsbåthamn. Du tar dig enkelt till bl.a. de populära besöksmålen Tom Tits Experiment, Sydpoolen och Torekällberget.

Kommunikationer

De flesta av stadsbussarna har hållplats precis utanför fastigheten med en rad olika busslinjer som tar dig både till närområdet och grannkommunerna. På några minuters promenad finns Centralstationen med pendeltåg som tar dig till Stockholms Centralstation på 40 minuter. I området finns även lättillgängliga parkeringsplatser, och det finns även möjlighet att hyra parkeringsplats i fastighetens garage.

Södertälje nås främst genom E4 och E20 som sammanbinder Södertälje med Stockholm och övriga landet, men också genom kommunens goda tågförbindelser, då Södertälje är en av de största knutpunkterna för landets tågtrafik.

Planlösning

Lokalen är i sin befintliga planlösning uppdelad i ett flertal ytor som tidigare varit tandläkarmottagning, med mottagningsrum, kontorsrum och undersökningsrum, vilka är sammanlänkade och ligger i rad och fönster mot fastighetens lummiga innergård.

I lokalen finns även pentry, förrådsutrymmen och två WC. Dessutom har lokalen två separata entréer mot fastighetens trapphus. Planlösningen är flexibel och bl.a. rummens storlek kan varieras efter tillträdande hyresgästs behov.

Parkering

Garageplats finns att hyra i fastighetens garage, som har infart från Köpmangatan.

Service

I Södertäljes centrum finns ett fullfjädrat utbud av butiker och restauranger för alla smaker. Fastigheten ligger invid Storgatan och Stortorget, så mer centralt kan det bokstavligen inte bli. Strax intill finns tre shoppinggallerior där butikerna erbjuder en stor variation av välkända butikskedjor och lokala butiker. Södertälje har ett rikt kulturutbud med både konsthall, bibliotek, kulturhus, flera musikscener, teatrar och biografer.

Vägbeskrivning

Fastigheten ligger vid Stortorget mitt i centrala Södertälje och nås enkelt via avfarterna från Turingegatan/Stockholmsvägen eller via Järnagatan/Köpmangatan.

Uthyrare & kontaktpersoner

Köpmangatan 7, Södertälje Centrum

Ledig flexibel kontorslokal i Åhlénshuset mitt i Södertälje ...

Visad

Gästgivaregatan 3, BV & vån 1, Södertälje Centrum

Toppmodern ledig lokal med entré och gott om skyltyta mot St...

Visad

Storgatan 6, Södertälje centrum

Grannar så som HM, Lindex, SEB och Accent. Butiken är i ett ...

Visad

Lunagallerian, Södertälje Centrum

Kontakta oss om du är intresserad av ledig butikslokal i ett...

Visad