Butikslokal, Köpenhamnsvägen 6, KRONBORG, Malmö

  • 187 m²
  • Snarast
  • 18 700 - 38 958 kr/mån

På bästa exponeringsläget i korsningen Köpenhamnsvägen/Mariedalsvägen ligger denna butikslokal. Lokalen består av två plan; 85 kvm i entréplan med stora skyltfönster och 102 kvm i källare där det finns gott om utrymme för lager, pentry och wc. Här söker vi dig som har en verksamhet och behöver bra exponering, kanske bedriver du ett galler, mäklare eller en livsstilsbutik. Hör av dig till oss och berätta mer om din verksamhet!...


Lokaltyper Butikslokal / Lagerlokal / Logistiklokal
Total yta 187 m²
Adress Köpenhamnsvägen 6
Område KRONBORG
Kommun Malmö kommun
Byggår 1953
Tillträde Snarast
Objektsnummer 41916110
Områdeshyra 18 700 - 38 958 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

På bästa exponeringsläget i korsningen Köpenhamnsvägen/Mariedalsvägen ligger denna butikslokal. Lokalen består av två plan; 85 kvm i entréplan med stora skyltfönster och 102 kvm i källare där det finns gott om utrymme för lager, pentry och wc.
Här söker vi dig som har en verksamhet och behöver bra exponering, kanske bedriver du ett galler, mäklare eller en livsstilsbutik. Hör av dig till oss och berätta mer om din verksamhet!

Omgivning

Denna fastighet ligger nära både stadskärnan, havet och Malmös större parker. I närheten finns allt av god samhällsservice som förskolor, skolor, större livsmedelskedjor, restauranger, caféer och mindre butiker. Namn på gator och kvarter har hämtats från Danmark. Kronoborg syftar också på Kronborgs slott i Helsingör. Delar av denna gamla odlings- och betesmark användes under Baltiska utställningen år 1914 för jordbruksutställningen.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig till lokalen. Utanför lokalen stannar buss 8 och 1.

Övrigt

ÖVRIGT:

Lokal med entré direkt från gatuplan.Bilder på lokalen