Kontor, Kärragatan 15, SÖDRA GÖTEBORG, Mölndal

  • 200–5 000 m²
  • Enligt överenskommelse

Välkommen till GoCo Health Innovation City!


Lokaltyper Kontor / Butikslokal / Lagerlokal
Total yta 200–5 000 m²
Adress Kärragatan 15
Område SÖDRA GÖTEBORG
Kommun Mölndals kommun
Hiss Nej
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41947791

Beskrivning

Uppskattar ni utveckling och värdesätter att sitta i ett kluster av innovation? Nu finns en unik möjlighet att etablera sig i framtidens center för hälsoinnovation. I södra Mölndal byggs just nu GoCo Health Innovation City med möjligheten att hyra välplanerade och effektiva kontorslokaler i storlekar från 200 upp till 5.000 kvadratmeter med inflytt redan 2021.

GoCo är Göteborgs framtida svar på Lindholmen Science Park, ett innovationskluster för ny kunskap, nya lösningar och nya vägar till hållbara sätt att arbeta och leva.

Här uppförs en helt ny stadsdel med stora öppna ytor och en blandning av restauranger, butiker, träningsanläggningar och stora grönområden för att skapa ett öppet, aktivt och hälsosamt liv.

För mer information kontakta oss på CBRE.

Omgivning

GoCoHealth Innovation City är placerat i ett område av väletablerade globala aktörer som AstraZeneca, Dentsply och Essity. Nyligen hyrde företaget Fujirebio 8.000 kvadratmeter i GoCo. De Japanska företaget är världsledande inom cancerdiagnostik.

Kommunikationer

Goco Health Innovation City är placerat endast några minuter från Göteborg. Här finns bussar som går var 5:e minut från Mölndals resecentrum och ligger endast några hundrameter från Söderleden och Kungsbackaleden.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen