Butikslokal, Jungmansgatan 12, Hamnen, Malmö

  • 65 m²

Butikslokal med mycket bra exponering på WTC i Västra Hamnen!


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 65 m²
Adress Jungmansgatan 12
Område Hamnen
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning BV
Objektsnummer 41949599

Beskrivning

På World Trade Center i Västra Hamnen finns nu en ledig butikslokal om 65 kvm på entréplan med bra skyltläge i korsningen Västra Varvsgatan/Stora Varvsgatan. Lokalen kan anpassas efter era önskemål och har idag WC, städutrymme och möjlighet till avskild personaldel. Ej möjligt med tillagning av varm mat eller verksamheter som kräver fettavskiljare. Området har bra exponering många timmar av dygnet då här finns kontor, bostäder, butiker och annan service, hotell och fritidsaktiviteter.
World Trade Center erbjuder en unik mix av flexibla kontor, smarta servicekoncept och affärsdrivna nätverk. Fastigheten har en fantastisk utsikt med en bemannad reception och vill möta alla olika sorters behov som företag kan ha.

Omgivning

Västra Hamnen i Malmö är ett populärt område som ligger mellan centralstationen och havet. Västra Hamnen har vuxit fram de senaste tio åren och har en modern framtoning. Området erbjuder många olika lunchrestauranger och i närheten finns även matbutiker, diverse affärer och gym.

Kommunikationer

Området trafikeras av tre stadsbusslinjer som avgår till och från Malmö Centralstation var 5:e minut i högtrafik. Väljer du istället en kort promenad når du närmaste Citytunnelstation på 15 minuter. Med cykel tar det ca 5 minuter till stationen. Härifrån tar du dig smidigt vidare ut i Skåne eller över bron till Kastrup eller Köpenhamn

Service

Här finns Apoteket, Systembolaget och ICA Maxi som även erbjuder posttjänster. Hotellet Park Inn, Turning Torso och World Trade Center erbjuder konferenslokaler i området.


Karta


Bilder på lokalen