Kontor, Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen, Malmö

Lokalguidens estimerade områdeshyra 41 113 - 53 763 kr/mån
Vasakronan AB Shopping (94 m) Restaurang (125 m) Friskvård (139 m) Postkontor (408 m) Bank (397 m) Kemtvätt (547 m) Grönområde (536 m) Bilservice (466 m) Kommunikation (277 m) Uttagsautomat (381 m)

Nu kan vi erbjuda en lokal i en fastighet med strategiskt läge, nära till Malmö Centralstation och till motorvägar/ringvägar. Lokalen har blandad planlösning med cellkontor och öppen planlösning samtett mötesrum med trevlig utsikt. I huset finns bemannad reception och möjlighet att hyra externt konferensrum. Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka en visning....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 253 m²
Adress Jörgen Kocksgatan 9
Område Nyhamnen
Renoveringsår 1992
Objektsnr 41853903
Lokalguidens estimerade områdeshyra
41 113 - 53 763 kr/mån
1 950 - 2 550 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Nu kan vi erbjuda en lokal i en fastighet med strategiskt läge, nära till Malmö Centralstation och till motorvägar/ringvägar. Lokalen har blandad planlösning med cellkontor och öppen planlösning samt ett mötesrum med trevlig utsikt. I huset finns bemannad reception och möjlighet att hyra externt konferensrum. Välkommen att höra av er för mer information eller för att boka en visning.

Omgivning

Fastigheten är centralt belägen i Inre Hamnen, med gångavstånd till centrum som har ett stort utbud av restauranger, butiker och caféer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen på cirka 5 minuters gångavstånd från Centralstationen där du har tillgång till pågatåg, regionaltåg och X2000 samt flygbuss till Sturup. För bilburna finns goda parkeringsmöjligheter både för personal och besökare inom fastigheten.

Parkering

Både garage och markparkering kan erbjudas på fastigheten.

Service

Stort utbud av restauranger och servicebutiker i anslutning till Malmös Centralstation som ligger på gångavstånd från fastigheten.

Uthyrare & kontaktpersoner

Artiklar om Vasakronan AB

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Här kan vi erbjuda en ljus och luftig lokal i markplan. Plan...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

På strategiskt läge, bara ett stenkast från Malmö Central, f...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

På Jörgen Kocksgatan 9, ett stenkast från Malmös Centralstat...

Visad

Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen

Ett stenkast från Centralstationen så finns denna välplanera...

Visad