Kontor, Järnvägsgatan 7, Centrum, Helsingborg

  • 130 m²

På tredje våningen i vår fina fastighet Svea i centrala Helsingborg står detta fräscha och trevliga kontor på 130 kvm och väntar på nästa hyresgäst.


Lokaltyp Kontor
Total yta 130 m²
Adress Järnvägsgatan 7
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41864876

Beskrivning

På tredje våningen i vår fina fastighet Svea i centrala Helsingborg står detta fräscha och trevliga kontor på 130 kvm ledigt och väntar på nästa hyresgäst. Rakt över gatan har man Helsingborg C som granne med närhet till alla kommunikationer som tåg, buss och båt.

Tillträde enl. överenskommelse.

Omgivning

Med sin närhet till Danmark och Öresund, är Helsingborg en av Sveriges snabbast växande städer. Stadens blomstrande företagsklimat och långa tradition av detalj- och partihandel, har gjort att flera företag valt att etablera sig här genom åren. En trend som håller i sig.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för flera stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.

Service

Här i centrala Helsingborg finns ett stort utbud med över 100 olika lunchställen, kaféer och restauranger som är öppna veckans alla dagar från tidig morgon till sent på kvällen. I den egna fastigheten finns restauranger och mataffär. Precis utanför dörren till fastigheten finns möjlighet till varierad shopping i någon av Helsingborgs många olika butiker. Vill du istället åka utomlands kan du ta dig över gatan till färjorna mot Danmark och 20 minuter senare är du i Helsingör eller så nöjer du dig med att ta en ”tura” över sundet på lunchen och är tillbaka på kontoret en timme senare.


Karta

Bilder på lokalen