Kontor, Järnvägsgatan 7, Centrum, Helsingborg

  • 130 m²

På tredje våningen i vår fina fastighet Svea i centrala Helsingborg står detta fräscha och trevliga kontor på 130 kvm och väntar på nästa hyresgäst.


Lokaltyp Kontor
Total yta 130 m²
Adress Järnvägsgatan 7
Område Centrum
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41864876
Bifogade filer

Beskrivning

På tredje våningen i vår fina fastighet Svea i centrala Helsingborg står detta fräscha och trevliga kontor på 130 kvm ledigt och väntar på nästa hyresgäst. Rakt över gatan har man Helsingborg C som granne med närhet till alla kommunikationer som tåg, buss och båt.

Tillträde enl. överenskommelse.

Omgivning

I vackra Helsingborgs centrum finns allt inom promenadavstånd. Det är en levande stadsdel med ett enormt utbud av restauranger, butiker och kulturinstitutioner. Wihlborgs är den största kommersiella fastighetsägaren i Helsingborgs centrum med moderna kontor och butikslokaler för företag i alla storlekar.

Kommunikationer

Fastigheten ligger i ett av Helsingborgs absolut mest centrala lägen med alla kollektiva transportsätt (tåg, buss och båt). Med Pågatåg Express är du i Malmö på 37 minuter eller så kan du ta Öresundståget till Köpenhamn som ta runt en timme, vill du istället resa norrut kan du ta SJ-tåget till Göteborg eller Stockholm. 50 meter utanför entrén finns hållplats för sju olika stadsbusslinjer från och till hela Helsingborg. För den bilburne finns självklart även möjlighet till parkering i en närliggande fastighet där det även finns bilpool och laddplatser för de som åker elfordon.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen