Kontor, Järnbrotts prästväg 2, Frölunda, Västra Frölunda

  • 280 m²

I Järnbrotts bästa läge finns nu en kontorsyta om 280 kvm att hyra belägen högst upp i byggnaden. Här möts du av en gemensam reception och lunchrestaurang i entréplan. Kontoret har en blandad planlösning med ett sprudlande ljusinsläpp. Det strategiska läget av kontorsfastigheten möjliggör inte bara ett utmärkt skyltläge, utan även närhet till kollektivtrafik och service!...


Lokaltyp Kontor
Total yta 280 m²
Adress Järnbrotts prästväg 2
Område Frölunda
Byggår 1987
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41797573

Beskrivning

I Järnbrotts bästa läge finns nu en kontorsyta om 280 kvm att hyra belägen högst upp i byggnaden. Här möts du av en gemensam reception och lunchrestaurang i entréplan. Kontoret har en blandad planlösning med ett sprudlande ljusinsläpp. Det strategiska läget av kontorsfastigheten möjliggör inte bara ett utmärkt skyltläge, utan även närhet till kollektivtrafik och service!

Omgivning

Järnbrott ligger i Västra Frölunda, här hittar du både bostadsområden, köpcentrum och bra kommunikationer inom räckhåll. Bara ett stenkast bort finner du även Högsbo/Sisjön ind. område där många olika framgångsrika företag har valt att placera sina kontor.

Kommunikationer

Det finns mycket bra kommunikationsmöjligheter i närheten. Ca 5 minuter gångväg från fastigheten ligger den nya knutpunkten för bussar i Järnbrott och i området finns även stora knutpunkter som Frölunda Torg och Marklandsgatan. Det är även smidigt att ta sig hit med bil eftersom både Söderleden och Dag Hammarskjöldsleden ligger alldeles intill.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen