Kontor, Järfällavägen 106, Järfälla, Järfälla

  • 563 m²

Nyrenoverad lokal lämplig för vårdaktör, tandläkarpraktik eller kontorsverksamhet.


Lokaltyper Kontor / Övrig lokal / Vårdlokal
Total yta 563 m²
Adress Järfällavägen 106
Område Järfälla
Kommun Järfälla kommun
Hiss Ja
Våning 7
Objektsnummer 41940554
Bifogade filer

Beskrivning

Flexibel kontorslokal om totalt ca 563 kvm beläget på plan 7 med utsikt över Jakobsberg.

Här ges möjlighet för såväl renodlad kontorsverksamhet som för mottagningar eller kliniker. Ett utmärkt läge att etablera sig centralt i Jakobsberg med endast några minuters promenad från pendeltåg och bussterminal. Gott om parkering för besökare och kunder.

Lokalen har tidigare fungerat som barnmottagning, men planlösningen kan ändras och skräddarsys utifrån en ny hyresgästs önskemål och behov.

Omgivning

Hela Järfälla kommun är i ett spänannde expansivt läge där mycket är på gång med utveckling av hela Barkarbystaden och med kommande tunnelbana, kommersiella fastigheter, bostäder och service. Här väljer små som stora företag nu att etablera sig.

Kommunikationer

Det är mycket smidigt att ta sig till fastigheten då den ligger i bästa kommunikationsläge i direkt anslutning till Jakobsbergs station på Järfällavägen 106.

JV 100 nås även enkelt med bil via Viksjöleden från E18 oavsett om man kommer från norr eller söder.

Bussar trafikerar mellan Jakobsbergs station till Mörby, Kista, Helenelund och Vällingby via bl.a. linje 178, 541, 547, 560 och 567.

Planlösning

Lokalens yta utgörs främst av en rumsindelad planlösning men kan anpassas för mer öppna ytor.

Idag finns 9 rum i olika storlekar varav två rum men handfat.
I anslutning till entre finns en öpen yta, hwc samt ett pentry med väntrum alt lounge.
Lokalen har ytterligare ett separat kök med sittyta längst in i lokalen för den som vill separera kunder och besökare från personal.
Utöver finns gott om förrådsutrymmen samt ytterligare en hwc med dusch, en wc med tvättmaskin samt två wc varav en med städutrymme.

Parkering

I JV 100 finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, Samt utomhusparkering för besökare.

Service

Jakobsbergs centrum, endast 7-8 min från JV100, erbjuder all tänkbar service såsom restauranger, caféer, apotek, mobilservice, banker och butiker. I närområdet finns hela Barkarby och Veddestas utbud.

I fastigheten finns gym, husläkarmottagning samt Adolf Fredriks Fysiocenter med naprapater, massörer och sjukgymnaster. Här finns även biltvätt med däckbyte och Ryds bilglas.

Övrigt

Övriga hyresgäster i fastigheten är bland annat Didaktus, Järfälla Kommun, Vibblaby husläkarmottagning, Friskis & Svettis, Poseidon Kampsportsakademi, Adolf Fredriks Fysiocenter, Järfälla Djurklinik och Diaverum
Utöver det finns flertalet mindre företag belägna i kontorsgemenskapen.


Karta
Visa på kartan: