Kontor, Isafjordsgatan 31, Kista, Kista

Hyra 118 067 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Restaurang (22 m) Bank (43 m) Friskvård (55 m) Shopping (66 m) Uttagsautomat (112 m) Bilservice (122 m) Kommunikation (184 m) Kemtvätt (218 m) Parkering (403 m) Grönområde (405 m)

Kontoret ligger bra till i fastigheten med utsikt både mot den prunkande innergården samt mot Isfafjordsgatan och Gullfossgatan. Här kan vi erbjuda fina ljusa arbetsytor som får personalen att trivas.Utformning av lokalen diskuteras gemensamt med den nya hyresgästen, och vi ger gärna tips om hur kontoret kan inredas för att få en bra känsla. Hör gärna av dig/er så visar jag gärna lokalen och dess möjligheter....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 616 m²
Adress Isafjordsgatan 31
Område Kista
Objektsnr 41857808
Hyra
118 067 kr/mån
2 300 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Kontoret ligger bra till i fastigheten med utsikt både mot den prunkande innergården samt mot Isfafjordsgatan och Gullfossgatan. Här kan vi erbjuda fina ljusa arbetsytor som får personalen att trivas. Utformning av lokalen diskuteras gemensamt med den nya hyresgästen, och vi ger gärna tips om hur kontoret kan inredas för att få en bra känsla. Hör gärna av dig/er så visar jag gärna lokalen och dess möjligheter.

Omgivning

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista Science City spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Service

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Kistagången 20, Kista

Arbeta flexibelt på Regus nyaste tillskott av kontorshotell,...

Visad

Kistagången 20, Kista

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontor...

Visad

Kistagången 20, Kista

Fokusera på din verksamhet och få lägre kostnader för kontor...

Visad

Kistagången 20B, Kista

I vårt skissförslag har vi ritat in en kontorsrumslösning, m...

Visad