Kontor, Isafjordsgatan 30C, Kista, Kista

Hyra 97 475 kr/mån
Kungsleden Fastighets AB Friskvård (0 m) Restaurang (5 m) Shopping (156 m) Kommunikation (183 m) Bank (200 m) Bilservice (239 m) Parkering (260 m) Grönområde (312 m) Kemtvätt (349 m)

Förutom en bra flexibel yta om 557 kvm, erbjuder kvarteret en mycket fin utegård och har även en restaurang i bottenplan. Här finns många olika verksamheter och det är liv och rörelse från morgon tillkväll. Vi hjälper till att bygga upp en trevlig kontorsmiljö tillsammans med er. Se våra inspirerande visionsbilder om hur kontoret kan se ut efter en ombyggnation....

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 557 m²
Adress Isafjordsgatan 30C
Område Kista
Objektsnr 41868591
Hyra
97 475 kr/mån
2 100 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Förutom en bra flexibel yta om 557 kvm, erbjuder kvarteret en mycket fin utegård och har även en restaurang i bottenplan. Här finns många olika verksamheter och det är liv och rörelse från morgon till kväll. Vi hjälper till att bygga upp en trevlig kontorsmiljö tillsammans med er. Se våra inspirerande visionsbilder om hur kontoret kan se ut efter en ombyggnation.

Omgivning

KISTA SCIENCE CITY, Stockholms innovationskluster inom ICT (information, kommunikation och teknologi) där näringsliv akademi och och offentliga aktörer sedan 1986 samverkar i syfta att skapa ett världsledande centrum för digital forskning. Innovationsklustret är det största i Europa och det tredje största i världen med över 8 500 arbetsplatser. Kista spänner över fyra kommuner som tillsammans har en vision för området med bland annat investeringar i infrastruktur, näringsliv, bostäder och högre utbildning.

Kommunikationer

Från fastigheten till tunnebanan tar det 2-3 minuter att promenera. Olika Busslinjer går genom området och precis utanför finns en hållplats som tar dig lätt upp till Pendeltågsstationen "Helenlund". Till Arlanda och Bromma tar man sig både med taxi, flygbussar eller Pendeltåg (Arlanda). Kista är svårslaget om man vill sitta i ett område med bra kommunikationer. Efter år 2022 kommer även tvärbanan att korsa Kista.

Service

Kista Galleria erbjuder all den service man kan tänka sig och är en av Stockholms mest välbesökta Gallerior. Allt från shopping, restauranger och olika nöjesaktiviteter erbjuds. För den biosugne erbuder SF en fin och ombygg biograf. Gillar man racing erbuder O´learys, förutom bowling även GoCart. Många välkända märken som H&M, KappAhl, Nilsson Shoes, Vero Moda, Indiska mfl finns etablerade här.

Artiklar om Kungsleden Fastighets AB

Isafjordsgatan 30C, Kista

För att skapa ett trivsamt kontor är det alltid bra att få s...

Visad

Isafjordsgatan 30B, Kista

Till denna fina lokal med bra placering i fastigheten söker ...

Visad

Isafjordsgatan 30B, Kista

Till denna fina lokal med bra placering i fastigheten söker ...

Visad

Isafjordsgatan 32B-C, Kista

För att skapa ett trivsamt kontor är det alltid bra att få s...

Visad