Kontor, Industrivägen 3-5, Hagalund, Solna

  • 554 m²

Kontor med milsvid utsikt i...


Lokaltyp Kontor
Total yta 554 m²
Adress Industrivägen 3-5
Område Hagalund
Byggår 1971
Våning 6
Objektsnummer 41896944

Beskrivning

Kontor med milsvid utsikt i...

Omgivning

I området finns några lunchrestauranger samt ett kafé/bageri. Även en dumpling-/wokkiosk finns i området som på sommaren har en trevlig uteservering. Övrigt serviceutbud finns på bekvämt avstånd i Solna centrum

Kommunikationer

Humlegården Fastigheter kör i egen regi en elbuss som går skytteltrafik mellan Karlberg station - S:t Eriksplan - Hagalund under rusningstid morgon och eftermiddag. Elbussen är gratis för Humlegårdens hyresgäster. Utmärkt läge för bilburna med bara minuter till Stockholms innerstad samt närhet till E4/Essingeleden. Buss går förbi området och tar dig till Odenplan på dryga fem minuter. Åker man åt andra hållet går bussen till Solna centrum med tillhörande t-banestation, också på bara minuter. Till Solna pendeltågsstation går du på ca 10 minuter.

Planlösning

Öppen planlösning

Parkering

I huset finns ett garage där det är möjligt att hyra platser för 1 200 kr per plats och månad. Utomhus finns parkering för 750-900 kr.

Service

området finns några lunchrestauranger samt ett kafé/bageri. Även en dumpling-/wokkiosk finns i området som på sommaren har en trevlig uteservering. Övrigt serviceutbud finns på bekvämt avstånd i Solna centrum.