Kontor, Humlegårdsgatan 20, City, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 85 750 - 117 250 kr/mån
Skandia Fastigheter Kommunikation (3485 m)

Hyr centralt kontor vid Stureplan för det mindre bolaget I denna fastighet med närhet till Östermalms torg, Humlegården och Stureplan kan vi erbjuda en lokal om 210 kvm. Lokalen har fyra enskilda arbetsrum och storrumslösning för 10 personer. Genomgående glaspartier och ekparkett. Det trevliga pentryt ligger centralt i lokalen. Här ligger kontoret perfekt mittemellan Östermalms saluhall och Humlegården, granne med Sturegallerian och en mängd butiker på Humlegårdsgatan. Stureplan med omnejd är...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 210 m²
Adress Humlegårdsgatan 20
Område City
Objektsnr 41906960
Lokalguidens estimerade områdeshyra
85 750 - 117 250 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift & information

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Beskrivning

Hyr centralt kontor vid Stureplan för det mindre bolaget

I denna fastighet med närhet till Östermalms torg, Humlegården och Stureplan kan vi erbjuda en lokal om 210 kvm. Lokalen har fyra enskilda arbetsrum och storrumslösning för 10 personer. Genomgående glaspartier och ekparkett. Det trevliga pentryt ligger centralt i lokalen.

Här ligger kontoret perfekt mittemellan Östermalms saluhall och Humlegården, granne med Sturegallerian och en mängd butiker på Humlegårdsgatan. Stureplan med omnejd är Sveriges mest restaurangtäta område med en stor bredd i sitt utbud.


Alldeles runt hörnet ligger Stureplan med sitt gedigna krog- och restaurangutbud. I närheten ligger även den anrika parken Humlegården.

Närmaste t-bana är röda linjen och station Östermalms torg. Flertalet bussar stannar runt hörnet på Sturegatan. Fastigheten inrymmer ett garage där också en cykelparkering med pump finns.
-

Humlegårdsgatan 14, Östermalm

Hörnlokal överlåtes. Vi presenterar denna trevliga lokal med...

Visad

Sturegatan 18, Östermalm

Kontorslokal med karaktär och utsikt mot Humlegården.

Visad