Kontor, Hovslagargatan 3, City, Stockholm

  • 762 m²
  • 311 150 - 425 450 kr/mån

En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 762 m²
Adress Hovslagargatan 3
Område City
Byggår 1898
Våning 6
Objektsnummer 41897491
Områdeshyra 311 150 - 425 450 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år

Beskrivning

En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet.

Omgivning

En oas i city med en känsla av skärgården runt hörnet. Läget bjuder på en mångfald med gröna Skeppsholmen och Stockholms vackra kajer inpå knuten liksom Norrmalmstorg, Kungsträdgården och Nybroplan som nås efter några minuters promenad.

Kommunikationer

Kungsträdgårdens tunnelbanestation och innerstadsbussar nås på några minuters gångavstånd och en kortare promenad till Östermalmstorgs tunnelbanestation. Centralstationen eller Slussen når man på ca 15 min promenad. För båtpendlare finns Nybrokajen precis intill.

Planlösning

Lokalen är uppdelad på två plan och kommunikation mellan planen sker via interntrappa. I lokalen finns både storrum samt mindre rum med två till åtta arbetsplatser. Flera mötesrum, representativ receptionsyta samt pentry och pausrum.

Parkering

Garage finns i huset och ett fåtal platser finns att tillgå. Förhyrs på separat kontrakt.

Service

I kvarteren finns ett trivsamt utbud med flertalet restauranger, kaféer och konferensmöjligheter. Här finner du bland annat Bistro Creme, Restaurang B.A.R, Grand Hotel, Herr Julius, Blasieholmen Restaurang och Konferens och Lydmar BAR. Det är nära till bank och butiker.


Bilder på lokalen