Kontor, Herkulesgatan 1, Backaplan, Göteborg

  • 130 m²

Hörnkontor med takhöjd på 3,6 meter och direktanslutning till takterrass


Lokaltyp Kontor
Total yta 130 m²
Adress Herkulesgatan 1
Område Backaplan
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2015
Hiss Hiss finns i fastigheten
Objektsnummer 41797568

Beskrivning

Nu erbjuds en lokal om 130 kvm en trappa upp i "Gamla Bultfabriken". Lokalen är ett hörnkontor som består av en större öppen yta + två kontorsrum, konferensrum, pentry med kylskåp, diskmaskin och mikrougn, kaklad toalett med dusch (handikappanpassad) samt litet städutrymme.
Takhöjd ca 3,6 meter i lokalen.
Kontoret är utrustat med AC (komfortkyla) samt takfönster.

Omgivning

Beläget ett stenkast från Hjalmar Brantingsplatsen med ett av stans bästa lägen ur kommunikativ synvinkel och Backaplan med all tänkbar shopping och handel. Grannar till lokalen är Sängjätten, Totus Fitness, MegaFun, Munhälsa och Trafikskola

Kommunikationer

Ett stenkast bort ligger Hjalmar Brantningsplatsen med flertalet buss- och spårvagnslinjer. Härifrån tar den endast 4 minuter till knutpunkten Nordstan och Nils Ericsons Terminalen.

Planlösning

Blandad.

Parkering

Gott om parkering utanför lokalen

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen