Kontor, Handenterminalen 5, Haninge, Handen

  • 1 038 m²

Stor öppen lokal högt upp i fastigheten med fantastisk utsikt.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 038 m²
Adress Handenterminalen 5
Område Haninge
Kommun Haninge kommun
Objektsnummer 41932877

Beskrivning

Den här företagsfastigheten är en logistisk dröm. Här sitter ditt företag precis vid pendeltågsstation, bussterminal, kommunhus och köpcentrumet Haninge Centrum. Just nu byggs 600 bostäder intill i Haningeterrassen. En levande och pulserande del av Stockholm! Fastigheten består av 35 000 kvm moderna och flexibla lokaler med stort ljusinsläpp. Vi erbjuder lokaler som kan skräddarsys för både kontor, utbildning, lager, gym, restaurang och bank.

Omgivning

Här är nära till Rudans Naturreservat med promenadstigar på sommaren och skidåkning på vintern. Det finns alltså goda möjligheter för lunchmotion och promenadmöten för dina medarbetare!

Kommunikationer

Kommunikationerna är bra med pendeltåg från Handenterminalen mot Stockholm och Nynäshamn. Dessutom är centrala Handen ett nav för busstrafiken i Haninge kommun med bussar mot t. ex. Nacka Strand, Tyresö och Skärholmen.

Planlösning

Stor, luftig lokal med bra ljusinsläpp. Här kan du välja mellan öppna landskap och kontorsrum,.

Parkering

Parkeringsplats i garage finns att hyra.

Service

I fastigheten finns bl.a. Nordea, Pressbyrån, gym och restaurang. Helt intill på promenadavstånd finns hela Haninge Centrum med mycket stort utbud av alla typer av service, butiker och restauranger.

Skyltläge

Bra med fasad direkt mot pendeltågsstationen med över 15 000 av-/påstigande per dygn. Dessutom tillkommer exponeringen mot Haningeterrassens bostäder.

Närliggande företag

Nordea, Pressbyrån mfl.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen