Kontor, Hammarby Fabriksväg 43, Södra Hammarbyhamnen, Stockholm

  • 87 m²

Trevlig kontorslokal högt upp i huset som anpassas efter eget behov!


Lokaltyp Kontor
Total yta 87 m²
Adress Hammarby Fabriksväg 43
Område Södra Hammarbyhamnen
Objektsnummer 41925008
Bifogade filer

Omgivning

Läget i Hammarby Sjöstad gör att du som hyresgäst har nära till det mesta. Här finns gott om trevliga restauranger och annan service, till exempel butiker, träningsanläggningar, vårdcentral, apotek och bank. Det är också nära till Hammarby kaj, där du kan njuta av båtlivet med en kaffe i handen eller ta en härlig promenad på lunchen.

Kommunikationer

Det är lätt att ta sig hit. Tvärbanan och bussarna stannar vid hållplatsen Luma. Det är också nära till t-banan vid Gullmarsplan. Föredrar du att cykla finns både cykelställ på gatan och i garaget. Du som kommer med bil kan parkera på gatan eller i fastighetens garage. En fin start eller avslutning på dagen är också att ta båten M/S Emelie, som går mellan Luma brygga, Barnängsbryggan på Södermalm, Djurgården och Nybrokajen.

Planlösning

Trevlig kontorslokal med öppet landskap, perfekt för den mindre hyresgästen. Här finns plats för upp till ca 7 arbetsplatser, rymligt kök & pausyta i kombination med 1 toalett. Gott om ljusinsläpp från fönster som vetter ut mot takåsarna i Hammarby Sjöstad.

Service

I Hammarby finns det gott om restauranger, träningsanläggningar, en hel del butiker samt post och banker. Närbelägna köpcentrum är Sickla, Globen, Forum och Ringen.


Karta

Bilder på lokalen