Kontor, Hammarby Fabriksväg 43, Hammarby Sjöstad, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 15 438 - 39 813 kr/mån
Fabege AB Restaurang (256 m) Shopping (107 m) Friskvård (180 m) Grönområde (293 m) Kemtvätt (351 m) Kommunikation (353 m) Postkontor (536 m) Uttagsautomat (500 m) Bank (387 m) Bilservice (119 m)

Möjlighet till en ljus och inspirerande lokal med industrikaraktär, högt upp i fastigheten l i idéernas...

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 195 m²
Adress Hammarby Fabriksväg 43
Område Hammarby Sjöstad
Våning 6
Objektsnr 41867335
Lokalguidens estimerade områdeshyra
15 438 - 39 813 kr/mån
950 - 2 450 kr/m²/år
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Den lediga lokalen ligger på våning 6 och passar som kontorslokal/showroom. Generöst ljusinsläpp och öppna ytor. Lasthiss finns i korridoren och underlättar om man behöver ta in varor och gods. Om ni önskar skylta finns möjlighet att göra detta mot Hammarby Fabriksväg, där passerar hundratals bilar och människor passerar varje dag. Restaurang Niklas & Friends finns i samma fastighet där du både kan äta lunch eller få hjälp med catering eller kanske att ordna ett skräddarsytt kundevent. Vi ser fram emot att träffa dig och vill gärna lyssna på dina önskemål. För oss är varje hyresgäst central och varje ledig lokal en möjlighet. Så utmana oss gärna - vi vill gärna visa att det kan vara skillnad på värd och värd.

Omgivning

Alldeles i närheten av fastigheten ligger Hammarby Kanal, som gjord att ta en promenad längs. Du har också omedelbar närhet till tvärbanan, station Mårtensdal, och annan service som lunchrestauranger och butiker. Här finns det allra mesta och områdets popularitet gör att det löpande kommer tillskott som gör det lätt att trivas.

Vill du jobba i ett område som skiljer sig från de flesta andra? Som genom sitt läge, historia och kreativa stämning verkligen sticker ut? Välkommen till Hammarby Sjöstad. Med kajer som ackompanjeras av havsmåsar och Hammarbybacken inpå knuten har Sjöstaden på kort tid blivit en populär miljö med bostäder, handel och kontor. Den speciella känslan av att gammalt möter nytt, av alltid närvarande vatten, ett sprudlande restaurangliv - här är miljön internationell och kreativ. Här skapar idédrivna företag nästa generations produkter.

Kommunikationer

Det finns de som tycker att Hammarby Sjöstad ligger off. Ingenting skulle kunna vara mer fel. Du tar dig enkelt hit, via båt, buss, tvärbanan, cykel och naturligtvis bil.

Buss: 74 från Skanstull, 5 min. Buss 74 från pendeltåget, station Stockholm Södra, 10 min. Buss 469 från Nacka sjukhus. Buss 401 från Slussen. Nattbuss 96 från Odenplan. Cirka 30 busslinjer från Gullmarsplan.

Bil eller Cykel: 5 km från Stockholm City. Med Södra länken tar du dig snabbt till Värmdöleden/E4 och Nynäsvägen.

Tunnelbana: Gröna linjen till Gullmarsplan eller Skanstull. Härifrån tar du dig till Gullmarsplans T-bana på 5 min. Vill du skaka av dig kontorsstolen ordentligt kan du även promenera dit på 15 min.

Tvärbanan: Från Gullmarsplan med anslutning till tunnelbanans gröna linje, 4 min. Från Liljeholmen med anslutning till tunnelbanans röda linje, 16 min. Från Årstaberg med anslutning till pendeltåg, 11 min till station Mårtensdal som ligger en stenkast från huset.

Båt: Från Sofia eller Henriksdal till Luma brygga, 2 min. Från Nybrokajen mellan 30 maj och 30 september.

Planlösning

Idag är planlösningen öppen och med två konferensrum. Passar perfekt för kontor/showroom med skön industrikänsla.

Parkering

Garageplatser finns att hyra och cyklar kan parkeras i området.

Service

Att närservicen är av yppersta klass är ett stort plus för medarbetare som vill ha det bästa. Vardagsärenden blir en lätt match eftersom du är omringad av livsmedelsaffärer, apotek och kemtvättar. Det finns dessutom ett stort urval av restauranger och caféer det är lätt att äta varierat på lunchen i närheten av lokalen.

I fastigheten finns restaurang Niklas & Friends som serverar lunch i cool industriell miljö och som också kan hjälpa till med catering, kundevent eller afterwork helt skräddarsytt efter era önskemål. Det finns naturligtvis också andra restauranger i närheten. Precis vid Luma finns Helheten, där du kan ta en massage eller ansiktsbehandling på lunchrasten. I området finns även Konsum, ICA, blomsteraffär, kemtvätt, skomakeri, träningsanläggningar, post, bankomat. Endast 5 minuters bilväg bort når du köpcentrum som Sickla, Nacka Forum, Globen och Ringen.

I området finns också synnerligen goda träningsmöjligheter. Naturligtvis kan du träna på bland annat SATS, gymmet Puls & Träning som ligger inom 5 minuters promenad. Du har också härliga promenadstråk längs vattnet, Nackareservatets motionsspår, stans närmaste slalombacke och till och med möjligheten att hinna med en kajaktur på lunchen.

Närliggande företag

I fastigheten sitter bland annat Eco Konsult i Stockholm AB, M Dialysis AB, Invent Projekt Sthlm AB och Flex Interior Systems AB.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas. Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.

Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Fastigheten är byggd 1949 och är 8 våningar högt. Fastigheten var tidigare en industrifastighet men den har konverterats till en mixad fastighet med blandade verksamheter.

Bra inlastningsmöjligheter via lastkaj och lasthiss från både Hammarby Fabriksväg samt Virkesvägen. Lasthiss finns till samtliga våningsplan och fiber finns indraget.

Hammarby Fabriksväg 43, Hammarby Sjöstad

Möjlighet till en ljus och inspirerande lokal med industrika...

Visad

Hammarby Fabriksväg 29-31, Hammarby Sjöstad

Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd om ca 4 met...

Visad

Hammarby Fabriksväg 29-31, Hammarby Sjöstad

Möjlighet att hyra en unik kontorslokal med bra takhöjd och ...

Visad

Hammarby Fabriksväg 29-31, Hammarby Sjöstad

Möjlighet att hyra en unik lokal med bra takhöjd och industr...

Visad