Kontor, Hallenborgs gata 13, Dockan, Malmö

  • 450 m²

Ljus och trevlig kontorslokal i Dockan


Lokaltyp Kontor
Total yta 450 m²
Adress Hallenborgs gata 13
Område Dockan
Objektsnummer 41884613
Bifogade filer

Beskrivning

Trevlig kontorslokal med flexibel planlösning i Dockan. Passar bra oavsett om man föredrar att sitta i kontorsrum eller i öppet landskap. Lokalens generösa fönster släpper in mycket dagsljus. Det finns även gemensamma sällskapsytor mitt i lokalen.

Restaurang och garage finns i fastigheten. I övrigt är utbudet av lunchrestauranger och övrig service stort i området. Närheten till Malmö C är ett stort plus, bara några minuters promenad bort.

Se vår film om Dockanområdet här

Kommunikationer

Bussförbindelse finns direkt i anslutning till fastigheten. Två linjer går med mycket frekvent intervall. Centralstationen nås inom 10 minuters promenad. Parkeringsmöjligheter med garage finns i fastigheten.

Parkering

Restaurang i huset

Service

Ett stort utbud av lunchrestauranger inom gångavstånd. Övrig service såsom livsmedel, frisörer, apotek, kemtvätt, blomsterhandel m.m. finns inom Dockanområdet.

Övrigt

Med en fantastisk utsikt över sundet är fastigheten belägen i Västra Hamnens mest expansiva område, Dockan. Det som tidigare varit en industriell värld har nu förvandlats till en öppen och modern miljö, en helt ny levande stadsdel med lunchrestauranger, caféer, affärer och allt annat som behövs för att skapa framtidens arbetsplats. Här finns allt du behöver med goda kommunikationer och närhet till centralstationen och Malmö centrum. Exempel på företag som har valt att placera sig på i området är Telia, Mercedes, Media Evolution City och SVT.


Bilder på lokalen