Butikslokal, Höjdrodergatan 29, BULLTOFTA INDUSTRIOMRÅDE, MALMÖ, Malmö

  • 1 495 m²
  • 149 500 - 311 458 kr/mån

Butik på strategiskt bra läge i Bulltofta


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 495 m²
Adress Höjdrodergatan 29
Område BULLTOFTA INDUSTRIOMRÅDE, MALMÖ
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41921803
Områdeshyra 149 500 - 311 458 kr/mån
1 200 - 2 500 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

En trevlig butikslokal på ett strategiskt bra läge i det trevliga området Bulltofta. Lokalen är ljus och fräsch, uppdelad i en butiksdel med showroom, kontorsdel med ett trevligt och rymligt entrésolplan samt en lagerdel. Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Omgivning

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Kommunikationer

Busshållplats finns intill fastigheten om man önskar åka kommunalt.

Planlösning

Butiken är uppdelad i en butiksdel, showroom, kontor och lager. En del av ytan har ett trevligt och ljust entrésolplan med generöst stora utrymmen optimalt yta för event eller utbildningar eller stor härlig yta som personalutrymme. Möjlighet finns naturligtvis att anpassa ytorna efter ert företags behov för att passa er verksamhet optimalt. (Portbredd mellan butik och lager ca 4,30 meter och höjd om ca 2,5 m. Takhöjd på lägsta punkt i butiksdel ca 3,30 m. Takhöjd lagerdel lägst punkt ca 4.5 m) (Entrésolplan ca 354 kvm, lageryta ca 962 kvm).

Parkering

Parkering finns i anslutning till fastigheten.

Service

I grannfastigheten finns en väletablerad lunchrestaurang och det är lätt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet, framförallt med bil. Inom Bulltofta finns ett flertal trevliga lunchmatställen och närhet till Beijers Park.

Övrigt

Fastigheten har ett inhängnat staket med grindar som är låsta efter ordinarie kontorsarbetstid och in- och utfart kan ske från två separata håll. Lokalen ligger granne med hyresgästerna: Caparol, Centro kakel och klinker Forbo Flooring och takmontören m fl.Bilder på lokalen