Kontor, Höjdrodergatan 25, Bulltofta industriområde, Malmö

  • 243 m²

Kontorslokal med fantastiskt ljusinsläpp i Bulltofta.


Lokaltyp Kontor
Total yta 243 m²
Adress Höjdrodergatan 25
Område Bulltofta industriområde
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41950397
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen till Höjdrodergatan 25 och denna fantastiska kontorslokal. Öppen planlösning och ett fantastiskt ljusinsläpp. Var med och påverka för att lokalen ska passa er verksamhet på bästa sätt. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Övrigt

Kontorslokalen ligger på entréplan och har ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är i dagsläget helt öppen men kan anpassas efter ert företags verksamhet och behov. Planritningen är endast ett förslag på möblering. 

Den första bilden är en illustration och avvikelser kan förekomma. 

I fastigheten finns en trevlig restaurang och flertalet andra lunchalternativ i närområdet. Det går enkelt och snabbt att ta sig till kringliggande serviceverksamhet såsom restauranger och livsmedelsbutiker. I närområdet finns ett flertal bensinstationer och närhet till både hotell och golfbana.

Fastigheten är belägen i det trevliga området Bulltofta med gröna omgivningar och promenadstråk. Härifrån tar man sig snabbt till Inre Ringvägen och in mot centrum och Värnhemstorget.

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.


Karta


Bilder på lokalen