Kontor, Hästholmsvägen 28, Danvikstull, Nacka

Nordic PM Friskvård (14 m) Kommunikation (37 m) Shopping (14 m) Bilservice (160 m) Restaurang (44 m) Grönområde (738 m) Parkering (553 m)

Fin ledig kontorslokal med genomgående stavparkett i DanvikCenter vid Danvikstull i Nacka

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 590 m²
Adress Hästholmsvägen 28
Område Danvikstull
Tillträde Omgående
Objektsnr 41862874
Få prisuppgift & information
Beskrivning

Fin ledig kontorslokal med genomgående stavparkett i DanvikCenter vid Danvikstull i Nacka
Denna lokal är i gott skick, med genomgående stavparkett och gott om glaspartier som tar till vara och fördelar ljusinsläppet över alla ytor. Lokalen ligger på femte våningen i en av fastighetens flyglar och bjuder på utsikt åt två håll.

Missa inte vår 3D-rundvandring, där du kan vandra runt och utforska lokalen på egen hand i lugn och ro - du hittar den bland länkarna i denna annons.

Hela lokalen går givetvis att ställa i ordning med planlösning, ytskikt, inredning o.s.v. för att bli precis så toppmodern och representativ som krävs för att få till den perfekta lokalen för ert företag. Låt dig gärna inspireras av de bifogade bilderna med 3D-visualiseringar med förslag till hur lokalen skulle kunna utformas för ny hyresgäst.

Omgivning

DanvikCenter har ett ypperligt läge vid Henriksdal, intill Danviksklippan och Saltsjökvarn, och med omedelbar närhet till såväl Danvikstull och Södermalm som Hammarby Sjöstad och Sickla.

Fastigheten befinner sig i en närmiljö med en mycket väl avvägd mix av företag, bostäder, kommunikationer och grönområden i ett sjönära läge. Från flera av våningarna i DanvikCenter bereds hänförande utsikt över Saltsjön och Djurgården med Valdemarsudde.

Kommunikationer

DanvikCenter ligger precis intill Värmdövägen, via vilken man snabbt tar sig till Södermalm eller vidare söderut och intilliggande Södra Länken. Att huset dessutom ligger precis utanför biltullarna förtjänar också att nämnas i sammanhanget.

I direkt anslutning till fastigheten finns både Henriksdals station för Saltsjöbanan och hållplats för samtliga busslinjer mellan innerstaden och Nacka/Värmdö, med mycket täta avgångar.

Ett stenkast från fastigheten ligger Saltsjöqvarns brygga, dit man bekvämt åker till och från bl.a. Nybroplan och Lidingö med Sjövägen, SLs satsning på kollektivtrafik med båt.

Planlösning

Lokalen består i dagsläget mestadels av rumsindelade kontor med moderna glaspartier, formerade kring lokalens mitt där bl.a. pentry med pausyta, konferens- och skrivarrum, förråd samt WC-grupper är belägna. Det finns även två rum som använts som serverrum/förråd, vilka enkelt kan göras om för annan användning. I lokalen finns mycket goda möjligheter att disponera om ytorna genom att exempelvis skapa fler öppna planlösningar som komplement till de rumsindelade kontoren.

Parkering

I DanvikCenter finns ett rymligt garage med hiss direkt upp till våningsplanen, utomhusparkering för besökare, samt lastkaj för transporter till och från fastigheten.

Service

Serviceutbudet i DanvikCenter är mycket bra. Här finns en populär nyrenoverad restaurang med lunchbuffé och uteservering sommartid på terrassen vid fastighetens mysiga park. Restaurangen erbjuder även catering till såväl företag som privatpersoner. Vidare finns även en servicebutik, ett gym, vårdcentral, sjukgymnast och företagshälsovård i fastigheten. Ett femtiotal meter från fastigheten finns dessutom en kinesisk och en japansk restaurang.

I närområdet finns även högklassiga Elite Hotel Marina Tower vid Saltsjöqvarn, med mäss- och konferensanläggning, spa och restaurang Marina Tower samt charmiga Boule & Berså, perfekt för avslappnade after-workträffar. På promenadavstånd ligger Hammarby Sjöstads östliga delar, med ett flertal restauranger med sjöutsikt.

Inte långt från DanvikCenter ligger dessutom Sickla köpkvarter, med sitt enastående utbud i form av 160 butiker och restauranger, bibliotek, bio, konsthall och scener.

Vägbeskrivning

Från Värmdövägen, mellan Danviksklippan och Henriksdal, tar man av in på Kvarnholmsvägen, där DanvikCenter ligger väl synligt cirka 50 meter in, precis invid korsningen Kvarnholmsvägen/Hästholmsvägen.

Såväl Saltsjöbanan som Nacka/Värmdöbussarna från Sl

Övrigt

DanvikCenter är en kontorsfastighet vid Danviken/Henriksdal i Nacka, precis vid gränsen till Stockholm och Hammarby Sjöstad. Kontorslokalerna inryms i tolv våningsplan och den ljusgrå byggnaden är formad som en öppen famn mot den park med uteservering, terrasser och altaner som finns på innergården.

Fastigheten ligger som ett landmärke, intill vattenreningsverket, för de som färdas på Värmdöleden och är lätt att hitta till för kunder och besökare. Den har även ett perfekt skyltläge för hyresgäster som önskar att exponera sitt varumärke mot den vältrafikerade leden. Närheten till allt, och områdets ljusa framtidsutsikter, gör att DanvikCenter lätt kan mäta sig med övriga citynära lägen - men för en billigare peng.

Uthyrare & kontaktpersoner

Hästholmsvägen 28, Danvikstull

Liten flexibel kontorslokal med pentry vid Danvikstull

Visad

Hästholmsvägen 32, Danvikstull

Ljus kontorslokal med stavparkett, glaspartier och egen takt...

Visad

Alsnögatan 11, Södermalm

Lokal med rymd och industriell karaktär som går att anpassa ...

Visad

Alsnögatan 11, Södermalm

Kontor 1200-2360 kvm med industriell karaktär. Stor möjlighe...

Visad