Butikslokal, Hällagatan 14, HÄLLA, Västerås

  • 2 597 m²
  • Enligt ök.

I hjärtat av Hälla Shopping blir denna lokal nu ledig för ny hyresgäst. Området Hälla har genomgått en positiv förändring mer flertalet nya goda grannar såsom Willys, Systembolaget, Yoump och Jula likväl som de befintliga grannarna som en av Sveriges bäst säljande ICA Maxi. Med närheten till E18 och Västerås finns goda upptagningsmöjligheter i närområdet och en mycket bra lättillgänglighet. I Hälla Shopping finns en bra mix utav konfektion, service träning och mat. Goda skyltmöjligheter och ca...


Lokaltyper Butikslokal / Övrig lokal
Total yta 2 597 m²
Adress Hällagatan 14
Område HÄLLA
Kommun Västerås kommun
Tillträde Enligt ök.
Objektsnummer 41948223

Beskrivning

I hjärtat av Hälla Shopping blir denna lokal nu ledig för ny hyresgäst.
Området Hälla har genomgått en positiv förändring mer flertalet nya goda grannar såsom Willys, Systembolaget, Yoump och Jula likväl som de befintliga grannarna som en av Sveriges bäst säljande ICA Maxi. Med närheten till E18 och Västerås finns goda upptagningsmöjligheter i närområdet och en mycket bra lättillgänglighet. I Hälla Shopping finns en bra mix utav konfektion, service träning och mat. Goda skyltmöjligheter och ca 2 000 parkeringsplatser samt laddstolpar för elbilar.

Lokalen om 252 kvadratmeter blir ny till Hälla Shopping och kommer att iordningsställas tillsammans med blivande hyresgäst. Egen entré ut mot parkeringen. Fria öppettider i och med egen entré. Flexibel planlösning. Utmärkt skyltläge mot Stockholmsvägen.

Fri parkering precis utanför.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Kommunikationer

God

Planlösning

Flexibel

Skyltläge

Ja

Närliggande företag

Hälla handelsområde!


Karta


Bilder på lokalen