Kontor, Gustav III:s Boulevard 46, SOLNA, Solna

  • 124 m²

Kontor i Norra Frösunda


Lokaltyp Kontor
Total yta 124 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 46
Område SOLNA
Objektsnummer 41881975

Beskrivning

Välkommen till Gustav III Boulevard i Solna. Här sitter ni i en ljus lokal i öppen planlösning och med ett konferensrum. Lokalen är belägen på våningsplan 5, men entré på plan 4. Från fastigheten har ni ett av Sveriges allra bästa skyltlägen. Kontakta oss för mer information.

Omgivning

Fastigheten är belägen i en miljö präglad av både boende och företag, detta ger en härlig atmosfär med levande omgivningar. Både Hagaparken och Ulriksdal finns runt hörnet för vackra promenader. Brunnsviken ger goda badmöjligheter på sommaren och under vintern när isen ligger blank kan ni njuta av skridskoåkning.

Kommunikationer

Frösundas perfekta läge i förhållande till E4, flygbussarna och Arlanda är en av förklaringarna till att många stora företag valt att förlägga sina huvudkontor här. För den som åker kollektivt finns här ett 15-tal busslinjer. Från Solna station tar det bara 5 minuter till Odenplan och 8 minuter till Stockholm City med pendeltåget. 2025 planeras den nya gula tunnelbanelinjen, med stationerna Arenastaden, Södra Hagalund och Hagastaden, vara klar. Den nya linjen knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan.

Parkering

Garage finns i fastigheten

Service

I närområdet finns ett 10-tal restauranger, flera gym och ett antal småbutiker. På några minuter gångavstånd, vid Brunnsvikens strand, ligger fyrstjärniga Radisson Blu Royal Park Hotel, med gym, SPA och restaurang. En kort promenad åt andra hållet hittar ni storslagna Westfield Mall of Scandinavia med fler än 220 butiker och 44 restauranger. I samma område ligger även Friends Arena och Quality Hotel Friends.


Bilder på lokalen