Kontor, Gustav III:s Boulevard 26, Frösunda, Solna

  • 1 090 m²
  • Enligt överenskommelse

Modernt kontor högst upp med härlig utsikt och skyltläge!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 090 m²
Adress Gustav III:s Boulevard 26
Område Frösunda
Publicerad 2023-11-14
Kommun Solna kommun
Byggår 2002
Hiss Ja
Våning 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943328
Bifogade filer

Beskrivning

Drömkontor högst upp i fastigheten med fin utsikt och grymt skyltläge mot E4an. Här får ni ett modernt kontor med bästa läget. Gott om restauranger och övrig service i närområdet.

Planlösningen är mestadels öppen men ni påverkar själv hur ert drömkontor ska utformas.

Välkommen till Centrala Frösunda för en visning!

Omgivning

Sveriges snabbast växande område för företag och organisationer. Centrala Frösunda ligger i det som med rätta anses vara Stockholms andra city. Här arbetar idag nästan 40 000 personer. Kontoret är självklart modernt och kontorsläget är av innerstadskaraktär – här får du mer av den känslan än någon annanstans utanför tullarna.

Kommunikationer

Ett av Stockholms bästa kommunikations läge. 600 m till Solna station. Det är 7 minuter från T-centralen, 4 minuter från Odenplan. Bussar, 15 m till hållplats på Gustav III:s Boulevard och 50 m till hållplats längs E4:an. Med bil ligger det intill E4:an och i närheten av E18. Det finns dessutom gott om cykelbanor i alla riktningar. Bra access till Arlanda via pendeltåg och flygbussar.

Planlösning

Öppen

Parkering

578 garageplatser.

Service

I fastigheten finns restaurang och café av K-märkt Centrala Frösunda, Nordic Wellness fullt utrustat gym med klasser (1 100 kvm). Konferensavdelning, reception, Co-working, lounge, omklädningsrum, cykelrum och takterrass.

I närheten finns ett stort antal butiker, restauranger, mataffär, gym, apotek och bank. 6-7 minuter till Westfield Mall of Scandinavia med ett överflöd av butiker, restauranger och nöjen.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen