Butikslokal, Gustaf Dalénsgatan 11-13, Kvillebäcken, Göteborg

  • 1 318 m²
  • 109 833 - 439 333 kr/mån

Nu erbjuds en rymlig butikslokal i Kvillebäcken på totalt 1318 kvm. Lokalen lämpar sig för diverse butikskoncept och erbjuder parkering alldeles utanför. Allt fler personer börjar hitta till kvarterenrunt Kvillebäcken på Hisingen, där genuin mat från Peru, Balkan och Mellanöstern blandas med charmiga secondhandbutiker och mysiga kaféer. Området är i en expansiv fas med god tillväxt av bostäder. Här får ni närhet till centrala Göteborg, en resa på drygt 10 minuter så anländer du till Centralstat...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 1 318 m²
Adress Gustaf Dalénsgatan 11-13
Område Kvillebäcken
Objektsnummer 41921215
Områdeshyra 109 833 - 439 333 kr/mån
1 000 - 4 000 kr/m²/år

Beskrivning

Nu erbjuds en rymlig butikslokal i Kvillebäcken på totalt 1318 kvm. Lokalen lämpar sig för diverse butikskoncept och erbjuder parkering alldeles utanför. Allt fler personer börjar hitta till kvarteren runt Kvillebäcken på Hisingen, där genuin mat från Peru, Balkan och Mellanöstern blandas med charmiga secondhandbutiker och mysiga kaféer. Området är i en expansiv fas med god tillväxt av bostäder. Här får ni närhet till centrala Göteborg, en resa på drygt 10 minuter så anländer du till Centralstationen.

Café- och restaurangverksamhet är ej möjlig att bedriva i lokalen.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Kvillebäckens närhet till Göteborgs innerstad, endast sex minuter till Brunnsparken med spårvagn, gör att hela stadens utbud är lättillgängligt härifrån. Planen för Kvillebäcken innebär ett stort tillskott av grönytor i området samt att det ska bli en cykel-och gångvänlig stadsdel med cykelbanor, gångfartsgator och cykelpooler. Kvillebäcken ska bli Göteborgs nya gröna stadsdel.

Kommunikationer

En kort promenad från lokalen ligger Vågmästareplatsen där både buss- och spårvagnsförbindelse finns. Från hållplatsen tar det knappt 10 minuter till Centralstationen.

Planlösning

Öppen.

Parkering

Gott om parkering utanför lokalen.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!Bilder på lokalen