Kontor, Gruvgatan 37, Högsbo, Göteborg

  • 260 m²
  • Omgående.
  • 10 292 - 23 833 kr/mån

I markplan är denna kombilokal belägen om totalt 260 kvm. Ytan är fördelad på en kontorsdel på 180 kvm samt en lagerdel på 80 kvm med egen port. Lokalen har fräscha ytskikt med klinkergolv i entrén, iköksdelen samt in mot lagret. Kontorsdelen är försedd med textilmattor och undertaksplattor vilket skapar en trivsam arbetsmiljö. Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!...


Lokaltyper Kontor / Lagerlokal
Total yta 260 m²
Adress Gruvgatan 37
Område Högsbo
Tillträde Omgående.
Objektsnummer 41832461
Områdeshyra 10 292 - 23 833 kr/mån
475 - 1 100 kr/m²/år

Beskrivning

I markplan är denna kombilokal belägen om totalt 260 kvm. Ytan är fördelad på en kontorsdel på 180 kvm samt en lagerdel på 80 kvm med egen port. Lokalen har fräscha ytskikt med klinkergolv i entrén, i köksdelen samt in mot lagret. Kontorsdelen är försedd med textilmattor och undertaksplattor vilket skapar en trivsam arbetsmiljö.

Välkommen att kontakta Colliers för ytterligare information!

Omgivning

Högt beläget och angränsande till naturområdet Änggårdsbergen, är läget nära såväl till centrala Göteborg som till de stora trafiklederna Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden.

Kommunikationer

Busshållplats finns vid JA Wettergrens gata. Linjerna 758 och 82 trafikerar området. Kollektivtrafiken går via knutpunkten Marklandsgatan som inte ligger långt borta.

Planlösning

Kombinerad.

Parkering

Parkering utomhus finns i anslutning till fastigheten. Parkering i garage finns att hyra i grannfastigheten.

Övrigt

Colliers erbjuder kostnadsfri hjälp för er som söker ny lokal. Med lång erfarenhet av uthyrning och en tät dialog med fastighetsägarna har vi en bra överblick över de lediga lokaler som finns på marknaden. Det ger oss också en god kännedom om vilka hyresnivåer som råder på marknaden och vilka vakanser som förväntas framöver. Vi tar snabbt fram lokalförslag utifrån era behov och önskemål. Välkommen att kontakta oss!


Bilder på lokalen