Kontor, Gruvgatan 35, Västra Frölunda, Göteborg

  • 771 m²
  • 64 250 - 109 225 kr/mån

Rumsindelad och rymlig kontorslokal med bra läge i Högsbo.


Lokaltyp Kontor
Total yta 771 m²
Adress Gruvgatan 35
Område Västra Frölunda
Kommun Göteborgs kommun
Objektsnummer 41906557
Områdeshyra 64 250 - 109 225 kr/mån
1 000 - 1 700 kr/m²/år

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Genomgående kontorslokal med fönster i två väderstreck. Utsikt mot fastighetens gemensamma ljusgård samt vidsträckt utsikt mot västra Göteborg. Ytan är rumsindelad och har flertalet kontor, pentry, konferensrum, pausrum, samtalsrum och WC.

Stor variation av lunchrestauranger. Närheten till Köpcentrum 421 som har ett stort utbud av butiker och övrig service. Fastigheten har även direkt närhet till lunchrestaurang Måltiden, Träningsverkets gym samt entré till Änggårdsbergen.

Bra läge med närhet till Dag Hammarskjöldsleden och Söderleden. Parkering finns i området. Närhet till kollektivtrafiken. Hållplats JA Wettergrens gata trafikerar linjerna 758 och 82.

Omgivning

Högsbo-Sisjön är ett industriområde med stark tillväxt i Göteborgs södra del. Med sitt centrala läge och närhet till stora trafikleder är det ett mycket attraktivt område för företag i alla branscher. Området Högsbo-Sisjön delas av Söderleden och de två delområdena skiljer sig lite åt. Högsbo ligger närmare Göteborgs centrum och har fortfarande kvar en del äldre fastigheter som nu succesivt renoveras och byggs ut. På andra sidan Söderleden ligger Sisjön med ett stort handelsområde där det de senaste åren expanderat och statsats ordentligt. Högsbo-Sisjön är ett område som har allt man kan önska. Närhet till Göteborgs centrum, utanför vägtull samt goda förbindelser.Bilder på lokalen