Butikslokal, Grophusgatan 2, Hyllie, Malmö

  • 550 m²
  • Enligt överenskommelse

CBRE har fått i uppdrag att förmedla denna butiksyta om 550 kvm i Svågertorp, Malmö. Lokalen blir avskild från Plantagens butik och får egen entré ut mot parkeringen. Storleken kan göras större om såönskas. Fastigheten har ett utmärkt skyltläge ut mot E6/E20 och butikens närmaste grannar är Elgiganten, Biltema och K-Rauta. Andra aktörer i området är Rusta, Jula, Bauhaus, Ikea, Media Markt och många fler. Svågertorp är Malmös starkaste externhandelsområde och omsatte år 2018 dryga 3,3 miljarder...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 550 m²
Adress Grophusgatan 2
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41937243

Beskrivning

CBRE har fått i uppdrag att förmedla denna butiksyta om 550 kvm i Svågertorp, Malmö. Lokalen blir avskild från Plantagens butik och får egen entré ut mot parkeringen. Storleken kan göras större om så önskas.
Fastigheten har ett utmärkt skyltläge ut mot E6/E20 och butikens närmaste grannar är Elgiganten, Biltema och K-Rauta. Andra aktörer i området är Rusta, Jula, Bauhaus, Ikea, Media Markt och många fler.
Svågertorp är Malmös starkaste externhandelsområde och omsatte år 2018 dryga 3,3 miljarder kronor.

Övrigt

ÖVRIGT:

Dags att flytta? Spara tid på att leta efter rätt objekt - kontakta oss direkt och beskriv vad du söker så presenterar vi de objekt som matchar dina behov. Vi har full översikt över lediga lokaler för kontor, lager/logistik och retail. Du hittar många objekt här men alla ligger inte online så kontakta oss för en komplett bild.

Vi delar gärna med oss av vår erfarenhet och kunskap om hela processen, från att hitta objekt till att färdigställa och flytta in.
CBRE är världens största fastighetsrådgivare med kontor i bland annat Göteborg, Stockholm och Malmö. Med fler än 400 kontor i över 60 länder hjälper vi dig oavsett om du är fastighetsägare, lokalanvändare eller investerare till en bra affär med hjälp av våra lokala eller globala rådgivare.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen