Butikslokal, Grimstagatan 160-162, Grimsta, Vällingby

  • 164 - 1 142 m²

Möjlighet att hyra lokal i markplan för handel-, produktion eller lagerverksamhet alternativt en kombination av dem samt fina kontorsytor.


Lokaltyper Butikslokal / Kontor / Produktionslokal / Kontor
Total yta 164 - 1 142 m²
Adress Grimstagatan 160-162
Område Grimsta
Byggår 1959
Renoveringsår 1986
Objektsnummer 41916205

Beskrivning

Byggnadsår: 1959. Ombyggnadsår: 1986. Fjärrvärme. Utmärkt skyltläge på fasaden mot Bergslagsvägen! Vakant lokalarea totalt ca 1134 m² (ca 490-558 lager/butiksyta samt 164-584 m² kontorsytor) enligt ny uppmätning. Lokalen har god tillgänglighet, lastkaj och utmärkta skyltmöjligheter!

Omgivning

Rogivande natur i omgivningarna med närhet till Kaananbadet och vackra grönområden längs Mälaren och Grimstaskogen med både motionsspår och utegym.

Kommunikationer

Bergslagsvägen är idag den stora trafikleden i området från vilken man lätt når såväl E18 som E20. Inte långt ifrån fastigheten planeras en av Förbifart Stockholms uppfarter att vilket kommer att förbättra tillgängligheten med bil ytterligare. T-bana går till Vällingby Centrum där många busslinjer passerar. Linje 115 från Vällingby Centrum stannar precis utanför huset (hållplats Grimstaskolan) och fortsätter vidare mot Råcksta.

Planlösning

Lager och/eller butiksytan: Lokalen har en stor öppen yta som idag används för handel men som även kan nyttas för lagerverksamhet. Det finns även ett samt antal rum i varierande storlek som kan nyttjas både som kontor och lager efter behov. Lokalen är utrustad med ett pentry samt 3 vanliga wc och en rwc. Lokalen har en tillgänglig entré samt goda in-och utlastningsmöjligheter via lastkaj. Takhöjden upp till undertak är ca 2,70 m och därifrån är det ytterligare ca 30-50 cm upp till betong. Lokalen renoverades 2016 och är i gott skick. Kontorsytan: Planlösningen i kontorsdelen är till största delen rumsindelad. På hela kontorsdelen finns idag 20 kontorsrum. Det finns möjlighet att genom rumsavdelningar skapa ytterligare tre rum. Ytorna är flexibla och går även att öppna upp efter behov om en öppnare planlösning önskas. Utöver kontorsrummen finns ett par mötesrum för ca 6 personer, ett stort konferensrum för upp till ca 20 personer som kan avdelas med vikvägg, ett pentry med angränsande matsal och loungedel i modern standard, ett mindre pentry, tre vanliga wc, en rwc samt förrådsytor. Lokalen har genomgående fräscha ytskikt, en välkomnande entré med receptionsdisk samt god tillgänglighet från Grimstagatan 160. Kontorsytan utgör en egen byggnadsdel utan grannar varken ovanför eller under. Det är möjligt att hyra en mindre del av kontorsytan. Idag så är den uppdelad på två lokaler om ca 164 och ca 403 m². Hur kontorsdelen är avdelad framgår av ritningen. Här finns möjlighet att skapa en optimal lokal för sin verksamhet då fastighetsägaren är öppen för att anpassa ytorna efter önskemål. Lokalen skulle kunna fungera utmärkt som yrkesbutik och/eller lager i kombination med kontor. Bredband: Stokab är anslutet till fastigheten vilket gör det möjligt att välja bredbandsleverantör. Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med återvinning. Nyligen gjord ovk godkänd.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra både garageplatser och p-platser utomhus på fastigheten för personal eller kunder. Det är även gott om parkeringsmöjligheter på intilliggande gator.

Service

Gångavstånd till Vällingby Centrum och dess gedigna utbud av restauranger, caféer, butiker med mera. Närbutik och pizzerior vid Grimsta torg samt bra serviceutbud i Hässelby Centrum.

Skyltläge

Utmärkta skyltmöjligheter!

Närliggande företag

Praktikertjänst ASIH, Attendo Hemtjänst, Heno AB (återförsäljare VVS), Marias Bröd (Bageri).

Övrigt

Lokalen lämpar sig inte för bilhandel eller bilverkstad. Fastighetsägaren har fri prövningsrätt. Vänligen respektera fastighetsägarens önskemål om att all kontakt skall tas via mäklaren.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (6439 m)

Bilder på lokalen