Kontor, Grafiska vägen 2, Centrum, Göteborg

  • 894 m²
  • 2019-06-04 Enligt överenskommelse

Flexibel kontorslokal i ett plan på bästa läge i Möldndal!


Lokaltyper Kontor / Kontorshotell
Total yta 894 m²
Adress Grafiska vägen 2
Område Centrum
Kommun Göteborgs kommun
Byggår 2014
Renoveringsår 2015
Hiss Ja
Våning 5
Tillträde 2019-06-04 Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41920875
Bifogade filer

Beskrivning

NÄRSERVICE
Den moderna fastigheten är belägen precis intill ÅF-huset i Mölndal. I området finns flera kaféer, bagerier gym, hotell, grönområden och ett brett utbud av restauranger för både snabblunch och representation. I ÅF-huset precis intill finns en mycket bra lunchrestaurang.

I området pågår ett flertal projekt och området beräknas växa med 5 000 - 10 000 personer inom 5 år. Planen är en blandstad med kontor, bostäder och handel. ÅF-huset var ett av de första projekten som slutfördes.

KOMMUNIKATIONER
Området har ett utmärkt geografiskt läge mellan knutpunkterna Korsvägen och Mölndals C. Kollektivtrafiken är mycket bra med lätt tillgång till spårvagn och buss. Därtill ligger fastigheterna med direktanslutning till E6:an där man med enkelhet kan fortsätta söderut mot Malmö, norrut mot Oslo eller österut mot Stockholm, Jönköping och Landvetter flygplats. .

OM LOKALERNA
Unik möjlighet att hyra fantastiska kontorslokaler högst upp i fastigheten i ett plan. Lokalen håller en mycket hög standard interiört och exteriört med skyltläge. Här finns möjlighet till flexibla lokaler med tillträde enligt överenskommelse. Lokalerna har fönster med utsikt och läget kan knappast bli bättre.

ÅF, Capgemini och Handelsbanken är hyresgäster i fastigheten.

FASTIGHETEN
Fastigheten Kallebäck 2:7 uppfördes 2014 och ägs och förvaltas av Kungsleden.

PARKERING
Garage finns i fastigheten + parkering utanför entrén.

CYKEL
Cykelrum finns i fastigheten.


Karta
Visa på kartan: