Kontor, Gottsunda allé 14C, ULTUNA/SUNNERSTA, Uppsala

  • 65 - 280 m²
  • Enl ök med hyresvärd
  • 4 063 - 26 833 kr/mån

Nu ges tillfälle att etablera er verksamhet i en nyproducerad lokal, 280 kvm i kvarteret Dykaren i Bäcklösa. Lokalen lämpar sig för kontorsverksamhet.


Lokaltyp Kontor
Total yta 65 - 280 m²
Adress Gottsunda allé 14C
Område ULTUNA/SUNNERSTA
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2019
Tillträde Enl ök med hyresvärd
Objektsnummer 41915892
Områdeshyra 4 063 - 26 833 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år

Beskrivning

Uppsalahem fortsätter att bygga ut en av Uppsalas nya stadsdelar, Bäcklösa (strax norr om Sunnersta), med ytterligare 160 hyreslägenheter i Etapp 2. Lokalen ligger i kvarteret Dykaren som byggdes i etapp 1 och här har vi redan färdigställt 226 nya lägenheter. Området ligger mellan Ultuna och Sunnersta längs Dag Hammarskjölds väg. Totalt kommer vi att bygga närmare 700 hyresrätter i området under en femårsperiod.

Torget som skapats intill Gottsunda allé är kvarterets naturliga samlingspunkt. Kring torget finns 1 lokal för restaurangverksamhet samt denna lokal avsedd för kontor. Till årsskiftet 2019/2020 kommer restaurangverksamheten att slå upp portarna och servera mat till lunch- och middagsgäster samt erbjuda take-away.

Lokalen har individuell mätning av varm- och kallvatten och fiber via Open Universe kommer att finnas indraget.

Vid intresseanmälan bifoga en verksamhetsbeskrivning med just ert unika koncept, verksamhetskalkyl, organisationsnummer samt kontaktuppgifter.

Kommunikationer

Linje 8 passerar Gottsunda Allé och du tar dig kommunalt till Uppsala Resecentrum på 13 minuter.

Planlösning

Lokalytan är flexibel på det viset att ytan går att disponera som en större lokal om 279,5 kvm men möjligheten att dela på den till max 4 lokaler finns också. Lokalernas storlek är vid uppdelning: 78,5 kvm, 69 kvm, 67,3 kvm respektive 65,3 kvm.

Lokalens planlösning anpassas i den mån det är möjligt efter hyresgästen önskemål samt utifrån byggnadens fasta schakt och installationer.

Parkering

Parkeringar sker längs med gatan. Parkeringsplatser för hyresgäster kommer att iordningställas men kommer till tillträdet inte att vara klara. Parkeringsplats hyrs separat och i mån av ledig plats.

Service

Kvarteret Dykaren ligger ca 1 kilometer från Gottsunda centrum där både kommersiell service i form av olika butiker samt offentlig service i form av bibliotek och vårdcentral finns.

Skyltläge

Ja, ut mot torget.

Närliggande företag

Friskis & Svettis, Sveriges lantbruksuniversitet, ICA Kvantum Gottsunda, Systembolag, Apotek m.fl.

Övrigt

ÖVRIGT:

Det finns ingen kölista till lokaler. Uppsalahem förbehåller sig fri prövningsrätt på intressenter och väljer den verksamhet som är bäst lämpad för respektive lokal.
Uppsalahem ställer krav på säkerhet i form av 6 månaders deposition från hyresgästen vid förhyrning av lokaler.


Karta
Visa på kartan: Kommunikation (1482 m)


Bilder på lokalen