Kontor, Garvis Carlssons Gata 1, Råsunda, Stockholm

Lokalguidens estimerade områdeshyra 216 008 - 295 358 kr/mån
Fabege AB Kommunikation (2422 m)

No 1 Råsunda - var med och utforma ditt nya kontor efter önskemål!

Fakta om lokalen
Lokaltyp Kontor
Total yta 529 m²
Adress Garvis Carlssons Gata 1
Område Råsunda
Våning 11
Objektsnr 41904867
Lokalguidens estimerade områdeshyra
216 008 - 295 358 kr/mån
4 900 - 6 700 kr/m²/år
Få prisuppgift.

Fyll i era uppgifter nedanför för mer information och aktuell hyresnivå.

bubbla

Genom att slutföra intresseanmälan godkänner jag Lokalguidens behandling av personuppgifter.

Omgivning

Solna är idag Sveriges mest företagstäta stad. I de nya kvarter som skapas i Råsunda är kopplingarna till både världen runt omkring och den lokala atmosfären extra tydliga. Här omkring finns företagens internationella utblick, energi och driv, samtidigt som den lokala närvaron och avslappnade stilen i området bidrar till en attraktiv helhet. Det nya kontorsläget i Råsunda är perfekt på mer än ett sätt: Här får företaget en stark närvaro i en alldeles särskild och verklighetsnära atmosfär.

Kommunikationer

Vår nya fastighet i Råsunda ligger i ett mycket bra läge. Du når hit snabbt och enkelt från hela Stockholmsområdet med spårbunden trafik. Det är bara 20 meter till tvärbanan, 70 meter till tunnelbanan och närhet till flertalet busslinjer. Det finns också cykelbanor i alla väderstreck och de gånger du behöver bilen kan du glädja dig åt både bra vägar och rikligt med parkering. Förbindelserna till Arlanda och Bromma flygplats är dessutom ypperliga.

Planlösning

Denna nybyggda fastighet kommer att stå klar under 2018, med Telenor som största hyresgäst. Vi har ett antal lokaler mellan 232-529 kvm att hyra ut i bästa läge, högst upp i fastigheten. Ni bestämmer själva planlösning, materialval och har här alla möjligheter att skapa en lokal med stark profil. Dessutom kommer det att finnas en större butik/showroom lokal och en restauranglokal i entréplan.

Läs mer på http://www.no1rasunda.se/

Service

Det finns mat och service för alla humör och smaker. I direkt anslutning ligger Solna Centrum där du snabbt och smidigt kan lösa ärenden på lunchen eller efter jobbet. Här finns 120 butiker, restauranger och kaféer. Dessutom hittar du banker, kiosker, apotek, systembolag, livsmedel, resebyrå, vårdcentral, tandläkare och bibliotek.

Inom 10 minuters promenad, eller en station med nya tvärbanan, ligger Arenastaden med bland annat Mall of Scandinavia, Skandinaviens största köpcentrum, och Friends Arena, med fotbollsmatcher och evenemang i världsklass.

Övrigt

Våra kunder och våra lägen är centrala i allt vi gör som fastighetsbolag. Vi brinner för att skapa en arbetsmiljö där er verksamhet kan utvecklas.

Därför satsar vi mycket på kunddialog och att ständigt utveckla både våra kontorslokaler och områden i takt med våra kunders önskemål.
Vi har exempelvis lokal- eller servicekontor i alla våra områden, med egen personal. Det innebär att ni alltid har snabb tillgång till ett kompetent fastighetsteam om ni behöver hjälp med något. Inget är för stort eller för smått. Vi bryr oss in i minsta detalj för att ni ska trivas och slippa bekymra er om lokalen.

Vad önskar du dig av en bra värd? Vi lyssnar mer än gärna på dina önskemål.
Kontoren vi utvecklar i Råsunda har ett fantastiskt läge, för att inte säga unikt. Råsunda är en av blott två stenstäder utanför tullarna, innerstadskänslan är påtaglig med allt vad det innebär av stimulerande mångfald av människor, känslor och upplevelser.

Nina Einhorns gata 1, Hagastaden

Välkommen till nya Hagastaden! All information om samtliga l...

Visad

Husbåt, Stockholm

Nu finns möjligheten att förvärva Dolphin House. Husbåten ka...

Visad

Nina Einhorns gata 5, Hagastaden

Välkommen till nya Hagastaden! All information om samtliga l...

Visad

Nina Einhorns gata 5, Hagastaden

Välkommen till nya Hagastaden! All information om samtliga l...

Visad