Kontor, Garnisonsgatan 19, Berga, Helsingborg

  • 2 060 m²

Modernt kontor med lager


Lokaltyp Kontor
Total yta 2 060 m²
Adress Garnisonsgatan 19
Område Berga
Kommun Helsingborgs kommun
Objektsnummer 41899751
Bifogade filer

Stanna hemma om du kan. Boka videovisning när du gör en intresseanmälan.

Lämna ett önskemål om att få se lokalen genom videovisning i meddelandet. Glöm inte att ge ett förslag på tid och datum.


Beskrivning

Moderna produktions och lagerlokaler på 1 460 kvm kombinerat med ljusa och öppna kontorslokaler på 600 kvm för upp till 32 personer. I produktions/lagerdelen finns dubbla portar för samtidig in och utlastning. Takhöjden möjliggör ett sk höglager. Kontorsdelen är placerat på andra våningen och innehåller ett öppet kontorslandskap, konferensrum, pausrum, vilrum samt två enskilda kontorsrum. I kontorsdelen finns även flera förråd får förvarning.  Några av de övriga hyresgästerna i fastigheten är Däckperfekt, Elon, och Höganäs Kakelcenter.

Kommunikationer

Det är enkelt att ta sig både från och till Berga både kollektivt och med den egna bilen. Väljer du bilen är det endast några hundra meter tills du når väg 111 mot Höganäs eller motorvägen E4/E6 både norrut och söderut. I området finns det gott om kostnadsfria parkeringar. Väljer du istället att åka kollektivt finns Maria Station en kort gångväg bort, från Maria Station tar det 6 minuter att åka till Helsingborg C, åker du norrut med tåget tar det 21 minuter till Ängelholm. Det finns även flera stads och regionsbussar som passerar området flera gånger i timmen. Närmaste busshållplats är Bajonettgatan som trafikeras fyra gånger i timmen av linje 2.

Service

Inom promenadavstånd finns det flera grönområden, tre gym och ett tiotal lunchrestauranger med allt från mexikansk mat till svensk husmanskost. I den egna fastigheten finns restaurang SMAK och 100 meter bort finns Holy Greens. Det finns även flera enklare serveringar över hela området av typ Pastamannen. Väljer du istället cykeln på lunchen så finns Väla centrum med ett 100-tal butiker och restauranger tre kilometer bort. I utkanten av området finns även Ica Maxi på Berga, Lidl, Willys, Citygross och ICA Supermarket Mariastaden. I övrigt finns det ett stort utbud av service som exempelvis , bilhandel, bilbesiktningar, läkarhus och byggvaruhandel.Bilder på lokalen